Reduceri de Black Friday la Kidino

Publicat pe 5 Octombrie 2020
Black Friday se apropie din ce în ce mai mult de noi pentru că 27 noiembrie este chiar la colț. Așadar cum putem profita la maximum de black friday reduceri jucării copii.

Black Friday se apropie din ce în ce mai mult de noi pentru că 27 noiembrie este chiar la colț. Așadar cum putem profita la maximum de black friday reduceri jucarii copii? Foarte simplu, chiar! Site-ul este ușor de folosit și are și foarte multe jucării pentru toate nevoile tale și ale copilului tău! Așa că hai să profităm de reduceri de Black Friday la Kidino și să ne uităm la câteva exemple din jucăriile lor minunate.

1. The Secret Life of Pets – Snowball

Simpaticele personaje din desenele animate “The Secret Life of Pets” sunt aici, sub forma unor jucării de pluș. Acum poți face o surpriză plăcută copilașului tău, dăruindu-i această jucărie originală de pluș cu personajul său preferat, Snowball. Acest personaj din pluș este moale, plăcut la atingere și va deveni jucăria preferată pentru cei mici atât la joacă, cât și în timpul somnului. Practic, aceștia nu se vor putea dezlipi de ea! Faimoasele plușuri Ty cu licența originală Secret Life of Pets sunt realizate din materiale moi și plăcute la atingere, alese cu deosebită atenție pentru ca jucăriile să fie perfect adecvate micuților. Este foarte greu să reziști drăgălășeniei unui pluș original cu personajul tău preferat din seria filmelor “The Secret Life of Pets”.

2. Set de Role Reglabile și Echipament de Protecție – Albastru

Acesta este un cadou minunat pentru toți copiii care adoră rolele! Și hai să fim serioși, cui nu-i plac rolele? Câte amintiri minunate avem cu toții dându-ne pe role? Acesta este un set ideal, cu un design original și foarte, foarte atrăgător. Acest set acesta conține și o gentuță practică și ușor de transportat. Setul conține tot ce are nevoie copilul dumneavoastră pentru a se bucura de o plimbare pe role în condiții de siguranță și protecție:

 • Cască,
 • Cotiere,
 • Genunchiere,
 • Protecții pentru palme.

Rolele sunt cu patru roți pot fi aranjate în mai multe moduri în funcție de nivelul de experiență al copilului, astfel:

 • Două roți în față și două în spate – nivel începător,
 • O roată în față și două în spate – nivel începător,
 • Patru roți în linie – nivel avansat.

Rolele sunt extensibile pe mai multe mărimi, cu ghetele foarte rezistente, cu căptușeala moale, extrem de confortabilă, care se fixează corect și ferm pe gleznă, asigurând protecție optimă piciorului.

Aceste role susțin o masă a utilizatorului între 20 și 60 de kg.

3. Placă din Lemn – Puzzle 4 în 1

Acesta este un joc educativ cu cifre, forme și tangram. Este o jucărie ce îi învață pe cel mic/cea mică să deosebească și să recunoască formele, cifrele dar și culorile. Cifrele sunt de la 1 la 10 și sunt însoțite și de un set de forme geometrice. Este și o jucărie tangram, o jucărie unde imaginația este singura limită.

Fiecare cifră și formă geometrică are un magnet pe ea și poate fi “pescuită” cu ajutorul undiței incluse în set.

4. Cuburi cu Activități și Roți – Fisher Price

Bebelușul tău poate scutura, stivui, sorta și plimba cuburile cu acest cărucior tras de la Fisher-Price. Fiecare dintre cele nouă blocuri au culori și texturi diferite pentru a stârni curiozitatea și a încuraja dezvoltarea simțurilor vizuale și tactile ale bebelușului. De asemenea, pe fețele cuburilor găsim forme geometrice, litere, numere și obiecte familiare pentru a explora și învăța primele noțiuni de bază. Baza căruciorului are inscripționate numere, astfel încât copilul să poată recunoaște și sorta corespunzător cuburile. Când copilul este gata să meargă, poate trage după el întreaga colecție de cuburi.

5. Jucărie Stație Karaoke Jukebox cu Microfon

Această stație de karaoke este ideală pentru distracția copiilor mici. Această stație are imagini diferite și efecte sonore. Stația este dotată și cu funcție de karaoke, cât și funcție de înregistrare și redare. Sunt reproduse sunetele a diferite instrumente muzicale. LED-ul aprins indică faptul că înregistrarea este pornită, iar copilașul tău poate crea cu aceasta patru carduri cu imagini și până la opt scenarii.

6. Proiector Pernă Norișor cu Lumini și Sunete

Norișorul cu lumini și sunete de la Fisher-Price poate deveni rapid un prieten ce-i asigură bebelușului confortul, atmosfera și liniștea necesară pentru somnul de noapte sau cel de zi.

Jucăria se atașează cu ușurință la pătuț și dispune de un playlist de muzică blândă și zgomot alb, care se sincronizează cu spectacolul de lumină multicolor pentru a seta o scenă liniștitoare pentru visele dulci.

Și, deoarece fiecare copil este diferit, puteți personaliza cu ușurință muzica, sunetele liniștitoare ale naturii, volumul și culoarea luminii pentru găsirea combinației care-l mulțumește cel mai bine pe micuțul tău!

Țesuturile super moi, lumina blândă care își schimbă culoarea, muzica și sunetele liniștitoare stimulează și dezvoltă simțurile tactile, vizuale și auditive ale bebelușului.

7. Țarc de Joacă cu model de Girafă – cu 100 de bile incluse

Un loc de joacă format din țarc, viu colorat, realizat din material textil rezistent și 100 de bile de joacă incluse în pachet.

Țarcul este bun atât pentru joacă în interior, cât și pentru joacă în exterior.

Locul de joacă este pliabil și se poate strânge pentru depozitare sau plecări.

8. Lamă de jucărie cu Activități

Lama cu activități de la Fisher Price este jucăria perfectă pentru copilașul tău în creștere. Animăluțul de pluș sprijină copilul tău pe măsură ce crește, fiind ușor adaptat pentru fiecare etapă:

 • Culcat pe burtă,
 • Rostogolire,
 • Stat în șezut,
 • Primii pași.

Prietenoasa lamă vine cu o pătură cu două fețe, cu un buzunar pentru depozitare și cu trei jucării, inclusiv o oglindă pe care o puteți atașa de frunza din gura lamei sau de covorul de joacă! Oglinda ajută copilul să-și dezvolte sentimentul de sine în timp ce se uită în ea! Varietatea de texturi încurajează bebelușul să le atingă și îl ajută să-și dezvolte abilitățile tactile în timp ce se joacă. Această jucărie ajută copilul să se sprijine în timp ce își înalță capul sau în timp ce stă pe burtică, întărindu-și astfel mușchii gâtului și cei de bază.

Domenii: Retail

SC MARKETING FOR YOU SRL

AdSem este o agentie de marketing digital care conduce la cresterea afacerilor prin crearea si implementarea unei strategii de marketing online. Prin intermediul instrumentelor de marketing pentru...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!