"Regina Sânzienelor" concurs cu premii organizat de Fabrica DENIS în magazinul de încălţăminte şi marochinărie ANNA CORI

Publicat pe 10 Iunie 2016
"Regina Sânzienelor" concurs cu premii organizat de Fabrica DENIS în magazinul de încălţăminte şi marochinărie ANNA CORI din Shopping City Timişoara, sâmbătă, 25.06.2016, ora 11.

"Tradiţia este vectorul unei comunităţi umane". Acesta este mottoul sub care Fabrica de încălţăminte şi marochinărie DENIS organizează în magazinul său, ANNA CORI, din Shopping City Timişoara sâmbătă, 25.06.2016, ora 11, concursul cu premii "Regina Sânzienelor" la care vă invită, cu drag, să participaţi.

Ilie Cornea, fondator DENIS

Domenii: Retail, Lifestyle

SC DENISSHOES SRL

ANNA CORI, brand al Fabricii de încălţăminte şi marochinărie DENIS, este conceptul sub care Ilie Cornea, sufletul acestei afaceri de peste un sfert de secol, a deschis în România o reţea care...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!