Regulament inedit la un turneu de volei pe plaja cu scop caritabil

Publicat pe 7 Iunie 2018
Sunt medici, avocati, ingineri, psihologi sau lucreaza la multinationale si ii uneste o pasiune comuna, voleiul. Unii dintre ei ar fi putut juca in echipe profesioniste, dar au ales cariera. Cu toate acestea, isi fac mereu timp sa se intalneasca prin tara, la turnee de volei pentru amatori. Anul acesta au decis sa-si dedice pasiunea unei cauze nobile.

Turneul de volei pe plaja “Jeans4Dreams”, care are loc in perioada 16-17 iunie, la Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei, sustine micutii cu boli incurabile de la Fundatia Copii in Dificultate. 

La turneul Jeans4Dreams vor participa 40 de echipe din Bucuresti si din tara, 24 la masculin si 16 la feminin. Cei 80 de participanti se vor intrece pe parcursul a doua zile in sistemul doua seturi din trei. Regulamentul comeptitiei prezinta un detaliu inedit: sportivii care vor primi cartonas galben sau rosu vor trebui sa plateasca amenda de 10 respectiv 30 de lei, sub forma de donatie. Banii vor merge la Fundatia Copii in Dificultate care ingrijeste copii cu boli incurabile sau in faze terminale, infectati cu HIV/SIDA, tulburari din spectrul autist sau abandonati de parinti. Organizatorii vor sa doneze catre cauza si banii stransi din inscrierea echipelor la turneu. 

“Ne alaturam prin turneul nostru, Jeans4Dreams,  Campaniei  Caritabile Jeans4Dreams, ce isi propune sa ajute un caz special al Fundatiei Copii in Dificultate. Este vorba de un baietel pe nume stefan, in varsta de 4 ani si jumatate,  care se afla in acest moment in grija fundatiei. Suntem recunoscatori pentru ajutorul primit in organizarea turneului atat de la partenerii nostri, de la jucatorii inscrisi, cat si de la oameni simpli, care au simtit nevoia sa se implice pentru a oferi o viata mai buna unui suflet greu incercat chiar din primii lui ani de viata”, a declarat Elena Dragomir, organizator al turneului Jeans4Dreams. 

Stefan are 4 ani si sufera sufera de epilepsie generalizata, strabism convergent, nistagmus şi un sindrom genic in observatie. ii place mult sa se joace cu masinutele si nu rezista sa stea locului daca vede o minge.

Infiintata in anul 1990, Fundatia Copii in dificultate este prima organizatie caritabila din Romania. Are in grija 111 copii care au nevoie de ingrijiri speciale, servicii medicale de recuperare, hrana si igiena personala. Fiecare luna de ingrijire a unui copil costa 7.819 lei.

Oricine poate sa ajute cu 2 euro micutii de la Fundatia Copii in Dificultate trimitand mesajul DONEAZa la 8836.

Turneul de volei pe plaja are loc cu sprijinul cu sprijinul Federatiei Romane de Volei, Asociatiei Municipale de Volei Bucuresti, Complexului Cultural Sportiv Studentesc Tei, Primaria Sector 2 si Asociatiei Sportive Mavi Sport Club Bucuresti.

Parteneri: RehabRoMed, Crucea Rosie Filiala sector 2

Sponsors: Aqua Carpatica, Windsoft, Brenntag Romania, Rontis Romania Pharma, Eneea Real Security, Mikasa Romania, RoyalBooth

Parteneri Media: Agerpres, Hotnews, Evenimentul Zilei, Nine O’Clock, Wall-street, Doctoral Zilei, Femeia, Revista Ioana, Draga mea pentru copia, Femeia de azi, Business Woman, Canal 33, Central de parenting  

Partener de comunicare: PiArt Vision

Domenii: Lifestyle, Educatie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →