Reguli nescrise despre dating-ul online

Publicat pe 2 August 2018
Regulile referitoare la dating s-au schimbat. Uitați de regulile vechi, nu mai așteptați ca bărbatul să plătească etc. Regulile de astăzi sunt puțin mai ușor de utilizat, dar unele dintre ele vă pot surprinde. Iată câteva reguli nescrise despre dating-ul online.

Modestia a dispărut

Multe profiluri pe site-urile de dating încep cu afirmații precum: "Nu sunt așa de bună la astfel de lucruri". Dacă scrieți astfel de lucruri, profilul vostru nu va fi atractiv. Veți da dovadă de nesiguranță.

  Încrederea în sine este bună, nu și aroganța

"Îți voi găti o mâncare delicioasă și te voi face mereu să zâmbești" este o afirmație bună, dar nu și "Am un job fantastic și nu înțeleg de ce sunt singură".

 Îmi place muzica și să fiu împreună cu prietenii

Scopul jocului de dating online este să descoperiți o persoană cu care aveți multe lucruri în comun. Specificând astfel de lucruri la profil veți da dovadă de originalitate și, mai presus de toate, veți arăta care sunt interesele voastre. 

În loc să spuneți că vă plac apusurile de soare, menționați cel mai frumos apus de soare pe care l-ați văzut vreodată. Spuneți ce vă place, care sunt locurile preferate unde mergeți cu prietenii. Aceste informații sunt foarte utile, deoarece ajuta persoana care vrea să vă trimită mesaj să își dea seama despre ce să vă scrie.

Nu spuneți niciodată că altcineva v-a completat profilul

Dacă menționați asta în profilul vostru, le veți arăta oamenilor că nu sunteți capabile să vă completați profilul. 

Nu discutați despre fostele relații

Nu discutați niciodată cu noul partener despre fostele relații. Cu siguranță își închipuie că ați mai avut și alte relații, dar nu o să vrea să audă despre ele. Păstrați aceste informații până vă cunoașteți mai bine.

Profilul vostru trebuie să fie cât mai clar și concis

Nu scrieți că vă doriți ca persoana să aibă ochi căprui, păr scurt, să fie dintr-o anumită localitate etc. Un astfel de profil nu va mai atrage atenția. Dacă veți proceda astfel veți demonstra că vă place să aveți totul sub control. 

Nicio fotografie, nicio șansă

Să nu vă gândiți să vă faceți cont pe un site de dating fără să postați vreo fotografie. Dacă nu puneți fotografii sugerați fie că aveți un aspect fizic neplăcut, fie că vă aflați deja într-o relație. 

Folosiți mai multe fotografii

Cei cărora le place fotografia de la profil vor dori să vadă mai multe fotografii. O singură fotografie nu este un indicator clar despre cum arătați. Așadar, puneți mai multe fotografii clare și recente. 

Folosiți fotografii recente 

Nu induceți în eroare potențialul partener cu o fotografie veche. Dacă veți pune la profil o fotografie veche, potențialul partener poate fi dezamăgit de felul cum arătați în prezent. Așadar, nu postați fotografii făcute cu mult timp în urmă. Anii trec, aspectul fizic se schimbă. 

Este posibil să nu vi se răspundă la mesaje imediat

 Acesta este un fapt neplăcut pentru cei care abia fac cunoștință cu dating-ul online. Foarte multă lume intră zilnic în mediul online în căutarea perechii potrivite. Explorați profilurile diverselor persoane și, dacă un profil v-a atras atenția, trimiteți-i mesaj. Este posibil să nu primiți răspuns imediat, dar asta nu trebuie să vă descurajeze. 

 Fiți proactivi 

 Nu trebuie să scrieți persoanei care vă place o scrisoare de dragoste. Citiți-i profilul și scrieți-i un mesaj în legătura cu lucrurile care v-au atras atenția. De asemenea, răspundeți-i cât de repede puteți la mesaj. Dacă nu îi răspundeți, își va găsi pe altcineva. Timpul trece repede în dating-ul online. La fel de repede precum trece în viața reală. 

 Nu trebuie să răspundeți

Unii începători în dating-ul online au impresia că trebuie să răspundă la fiecare mesaj, chiar dacă oferă un răspuns negativ. Este mai bine să nu răspundeți, decât să trimiteți un mesaj care poate răni persoana de dincolo de ecran. 

 Întâlniți-vă rapid sau încetați să mai trimiteți mesaje

Nu trageți de timp prin intermediul unei conversații online. Trebuie să vă întâlniți față în față. Dacă nu vă întâlniți și offline nu vă veți da seama dacă există chimie între voi. După câteva mesaje vă puteți da seama dacă merită să vă întâlniți sau nu. 

Ținând cont de aceste reguli, vă recomandăm să vă faceți cont pe Placere.ro, cel mai mare site de matrimoniale din România. În această comunitate de dating online, veți avea posibilitatea să vă descoperiți jumătatea și să vă bucurați de o relație frumoasă. Succes!

Domenii: Lifestyle

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →