Renania Academy editia a IV-A: Oradea, Iasi, Pitesti

Publicat pe 8 Mai 2017
Renania Academy Safety Forum organizeaza 3 conferinte despre siguranta ocupationala la Oradea (11 mai), la Iasi (16 mai) si Pitesti (18 mai). Evenimentele, cu focus pe cele mai interesante evolutii ale industriei de Safety la nivel international si local se bucura in 2017 de suportul MAPA, UNIVET si PURA, partenerii editiei.

Programul cuprinde o prezentare despre trendurile in tehnologie, mediu, dinamica sociala, dinamica muncii si intersectia lor cu universul sigurantei ocupationale, sutinuta de Florentina Taudor, CEO Renania. Ea va fi urmata de cea a lui Mircea Dovleac, reprezentant al Tenaris Silcotub, compania care a a fost laureata a competitiei Safety Awards, in 2016.

Alin Moldovan, Country Manager Romania la MAPA PROFESSIONNEL, va vorbi despre "Conformitate si design", iar Cristina Fasca, Business Development Manager LatAm & Iberia, Univet va prezenta noutatile in materie de protectie a vederii, in vreme ce Irina Cantor, Safety Specialist, va prezenta PURA, cea mai noua divizie a Renania - cea de curatenie.

La eveniment vor fi discutate si categoriile, modul de inscriere si procesul de jurizare din cadrul Safety Awards Gala, evenimentul care celebreaza anual reusitele, inovatiile si performantele industriei de profil. Prin intermediul intalnirilor Academiei, Renania isi propune sa sprijine dezvoltarea acestei industrii si, prin prezentarea produselor si solutiilor de ultima generatie, sa devina partener pentru acele companii care cred in principiul ca ~e mai sanatos sa previi, decat sa vindeci~ inclusiv din perspectiva comerciala.

Despre Pura

PURA este cea mai noua divizie a Renania, cu focus pe curatenie profesionala, audit si consultanta in domeniu. Din perspectiva Renania, curatenia profesionala face parte din industria de Safety, datorita rolului de preventie a imbolnavirilor la locul de munca si mentinerii sanatatii angajatilor.

Despre Univet Optical Technologies

“In cei peste 20 de ani dedicați inovației, UNIVET OPTICAL TECHNOLOGIES combină ergonomie, eficiență, estetică și funcționalitate. Este expresia celui mai inspirat design italian, atingând nivelul maxim de protecție a ochilor in condiții de muncă printre cele mai dificile, dezvoltând modele specifice fiecărui sector de muncă.

Prin tehnologia brevetată SoftPad, materialele din nailon și policarbonat folosite la fabricarea produselor și tratamentele lentilelor certificate EN166, acordăm o performanță superioară și durabilitate pe termen lung”, declara Cristina Fasca, Business Development Manager LatAm & Iberia, Univet.

Despre Mapa Professionel

MAPA PROFESSIONNEL stăpaneste procesul de design și producție, pentru a obține constant o gamă de manusi de inaltă calitate care oferă soluții pentru fiecare mediu de lucru. Astfel, este lider în înțelegerea nevoilor actuale și viitoare, prin inovație pentru cerințele zilei de azi și de mâine.

« Pentru orice lucrare, există o mănuşă Mapa », promite Alin Moldovan, Country Manager Romania la MAPA PROFESSIONNEL.

Domenii: Afaceri

RENANIA TRADE

Cu o istorie de peste 21 ani, Renania este un jucator influent in domeniul sanatatii si securitatii in munca. Renania ofera companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii,...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →