Renania Academy Safety Forum lanseaza editia a 5 a la Cluj Napoca

Publicat pe 4 Aprilie 2018
Incepand din luna aprilie, Renania Academy Safety Forum organizeaza conferintele anuale despre siguranta ocupationala in Cluj, Pitesti, Iasi si Timisoara

Evenimentele, cu focus pe cele mai interesante evolutii ale industriei de Safety la nivel international si local, se bucura in 2018 de suportul Safety Concept Store. Aditional, partenerii editiilor de Cluj, Pitesti si Iasi sunt 3M si Ansell, in vreme ce Draeger si Lanzi endorseaza evenimentul din Timisoara.

Renania Academy se adreseaza managerilor HSE si achizitii, managerilor de Fabrica si Team Leaderilor din productie, specialistilor in Safety, managerilor din Resurse Umane, furnizorilor de echipamente de protectie si servicii conexe (PSI, SSM), inginerilor de productie din multiple industrii, dar si reprezentantilor institutiilor guvernamentale locale si internationale relevante pentru domeniul de Safety.

Agenda strategica cuprinde informatii de specialitate si subiecte de discutie, adaptate in functie de fiecare oras si industrie: studii de caz relevante, bune practici, noutati in gama de produse Safety, lansari de produse si prezentari tehnice, impactul digitalizarii si tehnologiei in industria de Safety. La eveniment vor fi discutate si noutatile legate de Safety Awards Gala 2018, evenimentul care celebreaza anual reusitele, inovatiile si performantele industriei de profil.

Seria de conferinte RENANIA ACADEMY SAFETY FORUM reprezinta o initiativa educationala de nisa creata cu si pentru oameni si companii, cu scopul de a reduce numarul de accidente la locul de munca din Romania si de a sprijini companiile locale in mod proactiv in cresterea nivelului de sanatate si siguranta ocupationala. Totul prin acces la experti de profil, idei vizionare, informatii strategice relevante si echipamente de protectie inovatoare.

Confirmati prezenta la safety.academy@renania.ro

Domenii: Afaceri

RENANIA TRADE

Cu o istorie de peste 21 ani, Renania este un jucator influent in domeniul sanatatii si securitatii in munca. Renania ofera companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii,...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →