Renania Academy vine la Timișoara

Publicat pe 29 Mai 2018
Ultimul episod al seriei Renania Academy 2018 va avea loc la Timișoara, context în care se va lansa oficial și #SafetyConceptStore, divizia de retail a companiei, centrată pe comunicarea cu consumatorul final, prin produse care, mizând pe dimensiunea de #safety, nu uită nici de design și nici de tehnologie.

Evenimentele, cu focus pe cele mai interesante evoluții ale industriei de Safety la nivel internațional și local, se bucură în 2018 de suportul Safety Concept Store. Adițional, Draeger și Lanzi endorsează evenimentul din Timișoara, ce va avea loc mâine, la hotel NH.

„Din 1889, “Tehnologie pentru Viaţă” e motto-ul Dräger, un business de familie ce a evoluat de la atelierul unui inventator la o companie internațională. Ca lider în tehnologie medicală și de siguranţă, Dräger dezvoltă echipamente și soluţii inovative cu adresabilitate globală, în aplicaţii clinice, industriale sau miniere, în stingerea incendiilor sau în situaţii de urgenţă. În România, primele echipamente Dräger au ajuns din 1916, fiind prezenţi în mod direct, cu filialele Dräger Medical România și Dräger Safety România din 1991”, a declarat Benone Boeroiu, Director Vânzări, Dräger Safety Romania.

 “Din 1978, Lanzi investește în dezvoltarea echipamentelor individuale de protecție specială pentru membrele superioare, a articolelor de îmbrăcăminte și a distribuției automatizate, mixând producția proprie cu produse de marcă internaționale, și oferind astfel un serviciu global. Compania deține un laborator tehnologic exclusiv, aprobat de unul dintre cele mai prestigioase organisme notificate din Europa, CTC din Lyon, pentru a verifica performanțele produselor și a simula condițiile de lucru, pentru a dezvolta noi soluții tehnice și asigurarea conformității” a declarat, din partea Lanzi, Raffaele Moccia, Area Manager & Automotive Specialist, SAFETY SYSTEMS INDUSTRIAL VENDING.

Renania Academy se adresează managerilor HSE, procurement și achiziții, managerilor de fabrici și Team Leaderilor din producție, specialiștilor în safety, managerilor din Resurse Umane, furnizorilor de echipamente de protecție și servicii conexe (PSI, SSM), inginerilor de producție din multiple industrii (Oil & Gas, Energy, Automotive, Metalworking, Industria Alimentara, Industria Pharma, Logistica, Curatenie Profesionala), dar și reprezentanților Instituțiilor guvernamentale locale și internaționale relevante pentru domeniul de safety.

Agenda evenimentului de la Timisoara, de pe 30 mai:

09.30 BINE AȚI VENIT LA BORD | CAFEA ȘI SOCIALIZARE

10.00 CREATORI DE COMUNITATE | www.SAFETYAWARDS.ro

Florentina Taudor, CEO RENANIA

10.30 SAFETY SYSTEMS INDUSTRIAL VENDING|

HOW TO BE LEAN,TO BE SMART, TO BE SAFE AT WORK

Simone Scotton, Industrial Sales,

Raffaele Moccia, Area Manager & Automotive Specialist

11.15 PAUZĂ DE CAFEA

11.30 DRÄGER | Echipamente portabile Dräger

pentru detecția gazului

Benone Boeroiu, Director Vânzări, Dräger Safety România

12.00 TOTUL DESPRE PROTECȚIA MÂINILOR|

NOUTĂȚI PRODUSE RENANIA

Irina Cantor, Safety Specialist, RENANIA

WORKSHOP & TESTARE

12.30 PREMIERE PARTICIPANȚI

12.45 RECREAȚIE DE AFACERI | PRANZ ȘI SOCIALIZARE

Partenerii edițiilor de la Cluj, Pitești și Iași au fost 3M și Ansell.

Informații adiționale:

www.safetyconceptstore.ro

www.draeger.com/ro_ro

www.renania.ro

http://www.lanzisafety.com

Va urma !

Domenii: Afaceri, Retail, Economie, IT, Media

RENANIA TRADE

Cu o istorie de peste 21 ani, Renania este un jucator influent in domeniul sanatatii si securitatii in munca. Renania ofera companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii,...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →