Renovează eficient beciul sau subsolul

Publicat pe 5 Octombrie 2020
Subsolul poate fi folosit pentru locuit, care parte a casei, poate fi utilizat pentru depozitare sau poate să nu fie utilizat deloc. Sfaturile de mai jos sunt pentru persoanele care vor să folosească subsolul pentru a locui in el.

Renovarea subsolului sau beciului ar trebui să fie făcută de firme care se ocupă cu amenajari interioare. Cel mai important secret este că pentru a face o cameră de vis este să îți concentrați eforturile. Pur și simplu nu vei avea spațiul pentru a vă face subsolul multifuncțional. Dacă te concentrezi asupra unui singur obiectiv, eviți să pierzi timp, spațiu și fonduri pe elemente care vor fi doar în calea obiectivului ales. Deci, înainte de a începe orice proiect de renovare alegeți ce vreți să faceți în subsol. Vreți un dormitor, o sală de jocuri, un birou? În acest scop este normal să discutați și cu specialiști în amenajări interioare.

Pardoseala poate fi lipită direct pe șapă

Într-un subsol mare puteți construi o pardoseală flotantă. Într-unul mic este posibil să nu aveți loc pentru a face acest lucru. Dacă nu aveți mult până la tavan, puteți alege pardoseala lipită de placa în sine. Acest lucru nu va însemna că trebuie să sacrificați spațiu. Laminatele și plăcile moderne vă pot oferi un aspect minunat. Puteți chiar decide să vă colorați și să vă lustruiți pardoseala de beton existentă, evitând nevoia de a pune altceva. De asemenea, pentru montaj gresie, un faianțar profesionist poate fi o alegere bună.

Vopsiți grinzile

Pentru subsolurile care nu au înălțimea necesară pentru un plafon, o altă alegere este de a vopsi grinzile pur și simplu o culoare solidă. Vopsind totul cu aceeași culoare, creați un tavan din ceea ce aveți deja, economisind spațiu și oferindu-vă acces complet la instalațiile sanitare și electrice. În acest sens este recomandat să apelați la servicii de zugrăveli interioare.

Atenție la umezeală

Una dintre principalele probleme ale oricărui subsol este pătrunderea umezelii. Acesta este rezultatul multor probleme diferite pe care s-ar putea să le găsiți greu de soluționat. În acest caz, uitați-vă la exteriorul casei pentru a încerca să remediați problemele de umiditate. Prin direcționarea apei subterane departe de fundație cu un sistem de drenaj bun, puteți rezolva majoritatea problemelor de umiditate fără a sacrifica spațiul.

Achiziționați elemente de plafon mici

În multe subsoluri, plafonul fals este cea mai bună alegere. Utilizarea unui plafon fals permite accesul la instalații sanitare și cabluri în cazul oricăror probleme în viitor. Într-un subsol mic, elementele specifice tavanului fals trebuie să fie mici, pentru că cele mari se vor vedea ciudat.

Dormitoarele pot fi o problemă

Înainte de a decide că vreți un dormitor în beci, asigurați-vă că aveți suficient spațiu. Consultați firme de renovări interioare pentru a vă asigura că aveți suficient spațiu. În general, veți avea nevoie de cel puțin 70 de metri pătrați pentru ca dormitorul să fie funcțional. Nicio latură nu trebuie să fie mai mică de 7 picioare, iar tavanul va trebui să aibă cel puțin 2,5 m înălțime.

Evitați baia

O baie privată va ocupa cel puțin 15 metri pătrați. Renunțarea la o baie privată vă oferă mai mult spațiu de locuit. Dacă doriți un dormitor, faceți-l cel mai bun dormitor posibil, dar nu încercați să îl faceți dormitor cu baie.

Utilizați un pat Murphy

Dacă doriți să transformați micul subsol într-un dormitor pentru oaspeți, puteți folosi un pat Murphy. Aceste tipuri de paturi sunt depozitate într-un dulap de perete și rabatabile pentru utilizare. Acest lucru vă poate transforma biroul sau camera de joacă într-o cameră temporară pentru oaspeți. Deși nu va putea fi adăugat ca dormitor la valoarea casei, acesta va fi util rudelor sau oaspeților.

Deschideți scările

Folosind scări deschise, îndepărtând balustradele pentru a putea vedea prin ele, obțineți o linie de vedere până la perete. Acest lucru face ca subsolul să pară mai deschis decât este în realitate.

Micul subsol nu trebuie lăsat ca loc de depozitare a cutiilor vechi. Rețineți aceste puncte și îl puteți transforma într-un refugiu confortabil sau spațiu util. Amintiți-vă că secretul principal este să vă concentrați asupra unei singure utilizări a spațiului. De asemenea, fiți flexibili și creativi, aceste două lucruri vă vor permite să vă abordați corect micul subsol și să îl transformați în ceea ce ați dorit întotdeauna. În spații mici, trebuie să fiți creativi pentru a obține ceea ce doriți de la ele.

Selectarea materialelor de calitate superioară va genera costuri mai mari, dar este necesar să folosiți materiale bune pentru efecte durabile. Pentru a determina costul unui proiect pentru o renovare de lux, luați în considerare costul de bază al materialelor în sine. La toate acestea adăugați și costurile pentru specialiștii în renovări interioare cu care colaborați. Există modalități de a economisi aceste costuri, cum ar fi îndeplinirea personală a unor sarcini și cumpărarea cu înțelepciune a materialelor.

Una dintre cheltuielile principale în orice proiect de renovare sunt costurile forței de muncă. Pentru unii proprietari de case nu este suficient să facă din el o cameră de familie. Transformarea subsolului implică un apartament complet funcțional și înseamnă adăugarea unei bucătării și a unei băi. Acest lucru poate costa mult mai mult și va trebui să lucrați cu persoane care pot presta servicii profesionale de montaj gresie și faianță, zugravi și firme de amenajări interioare.

Domenii: Constructii

RED BERRY DIGITAL SRL

Mesteri Locali pune in contact persoanele care au nevoie sa realizeze lucrari in domeniul amenajarilor cu profesionistii din zona.  Posteaza-ti GRATUIT lucrarea si te punem in contact cu...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!