Revizia si montarea unui tablou electric - Angajeaza un electrician autorizat

Publicat pe 18 Decembrie 2019
MesteriLocali.ro iti pune la dispozitie profesionisti calificati atent verificati pentru orice tip de lucrare aproape de tine. De acum nu mai pierzi timpul alergand cu telefoane dupa meseriasi indisponibili. Posteaza-ti lucrarea gratuit si primeste oferte de pret in cateva minute din partea meseriasilor interesati de lucrarea ta.

Atunci cand ai cea mai mare nevoie de un electrician autorizat pentru a rezolva urgent instalarea unui tablou electric sau pur si simplu ai nevoie de cineva pentru a monta lumini sau pentru a instala electrocasnice, Mesteri Locali iti vine in ajutor.

MISIUNEA NOASTRA

Intr-o lume perfecta nimic nu se strica, insa pana atunci este misiunea noastra sa te ajutam sa gasesti rapid un electrician de incredere, care iti poate oferi expertiza tehnica de care ai nevoie pentru a minimiza durata si frecventa incidentelor electrice.

Ne-am angajat sa colaboram cu cei mai buni profesionisti pentru a realiza o munca de calitate in ceea ce priveste manopera, pentru a oferi un mediu de lucru sigur in toate proiectele prezente si viitoare.

Stim ca oamenii doresc sa lucreze cu companii care ofera servicii de incredere. Asadar atribuim succesul nostru partenerilor strategici, relatii dezvoltate intr-un timp record si felul in care punem tot timpul clientul in centrul planurilor noastre.

Credem intr-o munca de calitate, de durata, care sa ne reprezinte in anii ce vor urma pentru a cladi un viitor bazat pe incredere, profesionalism si pasiune.

SERVICII OFERITE

Un electrician te poate ajuta cu orice problema de natura electrica, precum schimbatul prizelor si instalarea punctelor de lumina, insa exista proiecte precum proiectarea instalatiei electrice de apartament care necesita planificare si un electrician autorizat ANRE trebuie angajat.

Lasa-ne pe noi se ne preocupam de verificarea meseriasilor. Cu Mesteri Locali poti identifica usor profesionistii certificati si verificati, ca tu sa angajezi cu incredere un electrician.

Posteaza lucrarea gratuit pe mesterilocali.ro pentru a solicita oferte de pret personalizate. Afla tot ce trebuie sa stii despre instalatia electrica si daca mai ai intrebari consulta-te cu electricianul angajat, te va putea sfatui la fata locului in urma unei inspectii tehnice a instalatiei electrice.

CUM FUNCTIONEAZA 

Mesteri Locali pune in contact persoanele care au nevoie sa realizeze lucrari sau reparatii in domeniul instalatiilor electrice cu electricienii din zona. Publicarea lucrarilor pe site este gratuita, iar atunci cand postezi o lucrare notificam cei mai apropiati profesionisti fata de locatia jobului, prezentandu-ti astfel electricieni autorizati atent verificati, interesati de lucrarea ta pentru a reduce timpul de solutionare al problemei.

Un mester local te poate contacta cu o oferta de pret personalizata daca detaliile lucrarii sunt suficiente sau iti poate comunica telefonic oferta de pret, daca ai ales aceasta metoda de contact. In cazul in care o oferta nu poate fi transmisa cu exactitudine doar pe baza detaliilor din lucrarea publicata, o vizita poate fi necesara inainte ca meseriasul sa comunice o oferta de pret.

Pentru oricare oferta de pret primita, poti lua legatura cu candidatii prin intermediul chatului sau sunand direct meseriasul de pe numarul de telefon disponibil pe oferta. La finalizarea lucrarii vei putea lasa o recenzie electricianului cu care ai colaborat pentru a ajuta viitorii clienti in a lua decizia potrivita, sustinand totodata dezvoltarea comunitatii. Toate recenziile sunt reale, de la clienti ca si tine, care au realizat lucrari prin intermediul Mesteri Locali.

CUM COLABORAM CU MESERIASII 

Platforma este deschisa pentru toata lumea, deoarece vrem sa cream o comunitate din care sa beneficieze atat meseriasul cat si potentialul client, oferind cea mai buna experienta posibila. Mesterilor inscrisi li se cere sa prezinte atat diplomele si certificarile acreditive din care sa reiasa pregatirea profesionala a acestora, cat si certificatul de inregistrare de la ONRC pentru persoanele fizice autorizate si societatile comerciale.

Stim ca in unele cazuri meseria nu se invata, ci se fura asa ca le solicitam mesterilor referinte din partea clientilor si poze cu proiectele finalizate in trecut pentru a ne asigura ca iti prezentam meseriasi de calitate in care poti avea incredere.

In cazul electricienilor, solicitam informatii suplimentare pentru a verifica daca acestia dispun de autorizatia ANRE necesara si pentru a confirma ce fel de lucrari pot realiza (proiectare, mentenanta, executie), la ce tensiune nominala.

ISTORIA COMPANIEI 

Red Berry Digital companie de inovatie tehnologica si servicii digitale 100% romaneasca, a luat viata in Septembrie 2018. Compania a inceput sa presteze servicii de promovare online a meseriasilor in August 2019 odata cu lansarea site-ului MesteriLocali.ro.

Prin intermediul profilului public si al lucrarilor publicate pe site, am putut sa ajutam peste 500 de clienti sa isi gaseasca meseriasul ideal atunci cand au avut nevoie.

Inca de la inceput, Mesteri Locali a dezvoltat o reputatie pentru excelenta, calitate si promptitudine, oferind un raspuns rapid nevoilor clientilor, devenind un participant important pe piata profesionala locala.

Intr-un mediu tot mai competitiv, pentru a tine pasul cu noutatile din sector, ne straduim sa prezentam meseriasilor utlimele noutati si tehnologii din industrie pentru a ne asigura ca ramanem relevanti si tinem pasul cu moda si cu normativele in vigoare.”

Vino sa ne cunosti, posteaza-ti lucrarea gratuit si angajeaza cu incredere un mester local!

Domenii: Constructii

RED BERRY DIGITAL SRL

Mesteri Locali pune in contact persoanele care au nevoie sa realizeze lucrari in domeniul amenajarilor cu profesionistii din zona.  Posteaza-ti GRATUIT lucrarea si te punem in contact cu...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →