Revoluţie ȋn design şi amenajarea spaţiilor de birouri

Publicat pe 9 Noiembrie 2016
forFITOUT a fost ales ca partener în proiectul de amenajare interioară a spațiului de lucru pentru echipa companiei T-Me Studios. Amplasat în clădirea Green Court din zona de nord a Bucureștiului, biroul are o suprafață de 800 mp și întregul concept de office design a fost gândit special pentru cei 60 de angajați care își desfășoară zilnic activitatea aici.

Suntem în permanență în căutare de inspirație și cred eu că biroul companiei T-Me Studios se încadrează în acest tipar. Sunt încântat că împreună cu echipa mea am reușit să creăm cadrul perfect pentru ei. Un spațiu relaxat, ludic, cald și onest care poate fi o alternativă la clasicele birouri amenajate în România. Aceasta este viziunea de office design pe care îmi doresc să o livrez unui număr cât mai mare de clienți, care să înțeleagă că biroul înseamnă mult mai mult decât simplul loc în care îți rezolvi taskurile profesionale”, susține Cezar Gămulescu –Managing Partner forFITOUT.

Întregul spațiu s-a concentrat în jurul ideii de diversitate și flexibilitate. S-a conturat un mix reușit și echilibrat de culori, texturi, idei și mobilier care să încurajeze lucrul colaborativ.

Am avut toată încrederea în Silvia Nistor si Ana Maria Hodan care au înțeles perfect conceptul de birou fun, à la Facebook, și totodată funcțional. Voiam un spațiu deschis unde să ne intersectăm per pedes sau pe Segway, însă care se pretează și perioadelor de focus intens, împărțit între open-floor și „oaze” de liniște. Trebuia să deservească deci atât lucrul în echipă, brainstormingul și ședințele, cât și push-ul individual. Am ales forFITOUT pentru realizarea acestei viziuni, ce-i drept, hibride și poate rare în România, iar rezultatul este un tot armonios, peste așteptări. O combinație unică de setting industrial, grunge, luminos și jucăuș unde ne bucurăm să ne întâlnim cu toții zi de zi. Încă un motiv să nu rupem ușa la 6... ne e drag până și de ușisustine Ioanina Pavel - PR Manager T-Me Studios

În biroul T-Me Studios domină simultan două peisaje: un peisaj rural și unul tonic, aerisit și modern.

Designul reflectă în mod cert un spațiu inovator, dedicat lucrului în echipă dar și individual, comunicării și colaborării. Nu lipsește din ecuație nici ideea de relaxare și detașare temporară de taskurile zilnice, reușind să se aducă un plus de creativitatea membrilor echipei.

Biroul companiei este preponderent open-space, astfel că doar 20 – 30% din suprafața este reprezentată de spațiile închise: zona biroului managerial și zona de întâlniri. 

Întâlnirile întotdeauna au un rezultat pozitiv dacă sunt realizate la momentul și locul potrivit. Tot în jurul ideii de diversitate și modernitate s-au proiectat și zonele de meeting point. Două zone delimitate cu partiții de sticlă pentru intimitate și izolare fonică și unul open pentru discuții de scurtă durată.

Nici stațiile de lucru nu sunt adeptele monotoniei iar elementele care „iti distrag atentia” sunt: cabinele destinate convorbirilor telefonice situate imediat în apropierea birourilor, spațiile de la fereastră amenajate pentru pauze scurte, mobilierul modern și scaunele ergonomice.

Zona de relaxare se întâlnește cu zonă de luat masa și formează un cadru jucăuș și un efect contrastant cu zonele de lucru funcționale și neutre. Wishlist-ul a introdus pereții din cărămizi albe cu mușchi naturali care oferă o notă de prospețime întregului spațiu.

Ce ar mai fi de spus?

Generozitatea spațiului a oferit biroului T-me Studios accente vizibile de bike-friendly și un look industrial cool și prin lămpile de iluminat atent alese propuse de specialiștii noștri.

Concluzia?

Cu un design îndrăzneț, cu îmbinarea unor stiluri diferite biroul T-Me Studios a reușit să reflecte personalitatea celor din echipă și să le stimuleze creativitatea, colaborarea și inventivitatea

*Sursa fotografiilor: Catalin Nastase si forFITOUT

Despre forFITOUT

forFITOUT este o companie specializata în servicii la cheie de amenajare interioară a spațiilor de birouri, comerciale, hoteliere și industriale. Business-ul a fost fondat de Cezar Gămulescu în 2009 și este activ cu birou permanent în București.

Gama de servicii este variată şi acoperă zonele de proiectare şi design, până la execuţie de lucrări de design interior, instalaţii, management de proiect, soluţii speciale de finisaje sau chiar logistică şi relocare de companie.

Firma a finalizat anul 2015 cu o cifră de afaceri de peste 850.000 de Euro, în creștere cu 20% față de anul 2014 iar lista clientilor activi in 2015 si 2016 din România și din străinătate (Germania, Franța) cuprinde nume sonore precum: Starbucks, DB Schenker, Ford, Floreasca Tower, Ergo, Vaillant, Trident, Entrofine, Global Finance, Otter, Amring, Ceo Clubs Next Gen, Holcim, Ipsos, Euro Tower, Friesland Campina, More Stephens, Rominsolv, Pay Point, etc.

Mai multe detalii pe site-ul oficial: www.forfitout.ro

Despre T-Me Studios

T-Me Studios este cel mai mare publisher român de app-uri de mobil. Fondată în noiembrie 2013 de Matei Pavel și Laurențiu Victor Bălașa, T-Me este o firmă românească de mobile design & development care face aplicații de personalizare - publicând peste 6000 până acum și adresându-se atât pieței locale cât și celei internaționale. Suntem o echipă de peste 60 de designeri, developeri, analiști și marketeri și avem o prezență la fel de fun pe social ca și pe app store-uri - ne găsiți la facebook.com/timmystudios și pe toate celelalte canale de social media @tmestudios

Contact media:

Andra Bîrlădeanu

PR

E-mail: andra.birladeanu@forfitout.ro

Telefon:0736368825

Website: www.forfitout.ro


SC.FORFITOUT.SRL

forFITOUT - companie specializata in servicii la cheie de amenajare interioara a spatiilor de birouri, comerciale, hoteliere, industriale si HORECA.Business-ul a fost fondat de Cezar Gamulescu in...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!