Rezervoare din fibra de sticla si avantajele vadite ale acestora

Publicat pe 14 Iulie 2016
Rezervoarele din fibra de sticla sunt cele care mai nou inlocuiesc astfel de rezervoare din metal de exemplu, aducand cu sine serie de avantaje bine definite. Ele se intalnesc in fel si fel de domenii, de la cel industrial la cel alimentar, in agricultura si in fond... in viata de zi cu zi. Rezervoarele realizate din fibra de sticla vor fi clar mai usoare, insa acest lucru nu le face mai putin rezistente. Aveti nevoie de un rezervor pentru a transporta diverse lichide sau pentru a le depozita, etc.? Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la o companie specializata in domeniu si sa alegeti modelul dorit.

Domenii de utilizare a unor rezervoare din fibra de sticla si avantajele lor concrete

Ca si domenii de utilizare, pentru a expanda putin ele anterior mentionate, mai putem adauga de exemplu si faptul ca astfel de rezervoare realizate din fibra de sticla sunt folosite pentru stocarea apei, dar si pentru stocarea otetului, a laptelui, a uleiului si asa mai departe. Pe scurt, aceasta ar fi utilitatea lor in domeniul alimentar. Ele sunt de preferat a fi rezistente desigur si la intemperii si la factori mecanici si asa mai departe. Se mai folosesc si la stocarea de solutii de instalatii chimice, cum ar fi de pilda acidul clorhidric sau acidul sulfuric, etc.

Pentru alimentarea cu apa potabila a unor comunitati se pot utiliza din nou astfel de rezervoare, iar ele se mai intalnesc si ca separatoare de hidrocarburi, de nisip, etc.

Ca si avantaje vadite, desigur mentionam rezistenta lor la coroziune, dat fiind faptul ca sunt realizate din fibra de sticla. Totodata, ele sunt si foarte rezistente dupa cum am mentionat la intemperiile naturii si la factori mecanici.

Usurinta in transportare si alte aspecte ale unor rezervoare din fibra de sticla

Fiindca nu sunt realizate din beton de exemplu, astfel de rezervoare sunt simplu de transportat. Adica in fond, au o greutate mult mai redusa si astfel e mai usor sa fie transpuse dintr-un loc in altul, fapt foarte important in speta in domeniul alimentar, unde transporturile trebuie efectuate rapid de multe ori si in cantitati mai mari.

Fiindca natura materialelor din care vor fi realizate aceste rezervoare este una de calitate superioara, cand apelati la specialisti in domeniu, acestea au o fiabilitate considerabila si in acelasi timp exista si posbilitatea ca ele sa fie chiar compartimentate in interior.

In ceea ce priveste transprotul lor dupa cum am mentionat, este bine de stiut si ca ele se pot ridica cu macaraua unde este cazul, astfel ca poate fi mult mai simplu ca ele sa fie manipulate.

    Se pot executa astfel de rezervoare din firbra de sticla si cu pereti dubli acolo unde este cazul, iar cand veti colabora cu profesionisti in domeniu, puteti primi si consultanta in ceea ce priveste proiectarea. Montajul lor este usor de executat, astfel ca le veti putea folosi rapid dupa ce le veti obtine si in plus, sunt utilizabile clar pe termen lung.

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!