Rezultatele financiare 2016 la Renania: Crestere si investitii in diversificarea business-ului

Publicat pe 9 Iunie 2017
Rezultatele pentru anul financiar 2016 confirma cresterea cifrei de afaceri de la peste 114 milioane RON in 2015, la 119 milioane in 2016. Parte din profit, inregistrat la peste 13.684 mil RON, fata de 14 mil Ron in 2015, a fost reinvestit in dezvoltarea noilor linii de business. Este vorba despre despre divizia de curatenie Pura, prezenta pe piata din primavara acestui an, dar si despre primul Safety Concept Store din Romania ce urmeaza sa fie lansat oficial in toamna lui 2017, la Timisoara.

Rezultatele financiare la Renania: cifra de afaceri in crestere, investitii in diversificarea business-ului

Rezultatele pentru anul financiar 2016 confirma cresterea cifrei de afaceri de la peste 114 milioane RON in 2015, la 119 milioane in 2016.

Parte din profit, inregistrat la peste 13.684 mil RON, fata de 14 mil Ron in 2015, a fost reinvestit in dezvoltarea noilor linii de business. Este vorba despre despre divizia de curatenie Pura, prezenta pe piata din primavara acestui an, dar si despre primul Safety Concept Store din Romania ce urmeaza sa fie lansat oficial in toamna lui 2017, la Timisoara.

"Rezultatele financiare confirma cinci ani de performanta sustinuta pentru Florentina Taudor, Directorul General al Renania. Sub mandatul ei, business-ul a fost aliniat la exigentele digitale contemporane, si-a extins dimensiunea educativa pentru intreaga industrie de safety si s-a ramificat atit catre retail, cat si catre discipline conexe, dar la fel de relevante pentru siguranta ocupationala", a declarat Orlando Szasz, fondatorul Renania.

In 2017, Florentina Taudor a castigat doua distinctii importante din partea a doua reviste de business din Romania - Business Magazin si Business Arena, pentru performante in activitate.

Primele 4 luni ale lui 2017 sustin trendul ascendent al companiei, rezultatele indicand +5% fata de 2016.

Cu o vechime de peste 21 ani in importul, distributia si consultanta in domeniul sigurantei ocupationale, Renania este liderul industriei de safety din Romania. o

In prezent, compania organizeaza conferinte anuale cu focus pe inovatie in safety, dedicate clientilor, partenerilor si furnizorilor sub identitatea Renania Academy si este suporterul dedicat al Safety Awards Gala.

Distribuie:

Domenii: Afaceri

RENANIA TRADE

Cu o istorie de peste 21 ani, Renania este un jucator influent in domeniul sanatatii si securitatii in munca. Renania ofera companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii,...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →