România, la prima participare internațională media în 2024, în Hurghada. Urmează turneul din R. Moldova pentru naționala

Publicat pe 1 Mai 2024
Naționala de fotbal a jurnaliștilor români a fost prezentă la Turneul Internațional Media din Hurghada (Egipt, care a avut loc în perioada 17-24 aprilie, aceasta fiind prima participare în anul 2024 pentru ziariștii tricolori.

Ziariștii tricolori, care sunt sprijiniți de Aqua Carpatica și Clubul Media Business, au participat la competiția care a avut loc la Marine Sports Club din Hurghada.

Delegația României a fost premiată de Ministrul Tineretului și Sportului din Egipt, dr. Ashraf Sobhy, la edițiile precedente ale Turneului Internațional Media din Hurghada.

Acțiunea din acest an a reunit asociații media din Europa și Asia și a avut ca scop promovarea prin sport și dialog intercultural a păcii și turismului.

În perioada 18-20 mai este programat turneul internațional media din Republica Moldova, naționala jurnaliștilor români ocupând locul 2 la ediția de anul trecut.


ASOCIATIA BUSINESS MEDIA CLUB

Asociatia Business Media Club  este conformă unui mediu în continuă schimbare, experimentat în a construi povesti frumoase și eficiente pentru consumatorii din ce în ce mai exigenți care vor...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!