România, țara în care se întâmplă și lucruri concrete

Publicat pe 14 August 2018
Se spune că în România nu se fac lucruri folositoare și tot ce este bun trebuie neapărat să vină de afară. Dar în acest articol o să-ți demonstrez contrariul și o să-ți arăt că în țara noastră se întâmplă și lucruri eficiente.

Nu de alta, dar trebuie să scoatem în lumina reflectoarelor lucrurile bune care se întâmplă în țara noastră. Să se vadă că nu suntem o țară de frustrați care nu știm altceva decât să ieșim în stradă.  

De această dată noutatea vine din domeniul auto și este una extrem de importantă. O să-ți spun și de ce. Este genul acela de lucru care sperai să se întâmple cu ani în urmă, dar din păcate nimeni nu a reușit să facă lucrurile posibile până acum. Vorbim despre cumpărarea de mașini second hand în rate. Și nu orice rate, rate cu 0% dobândă. Cam cât de tare sună asta?

 Este foarte probabil să nu-ți vină să crezi că aceste lucruri sunt reale, iar în acest caz te îndemn să mergi pe site-ul celor de la Autorulate București – autorulatebucuresti.ro și te poți convinge singur. Și eu am fost mirat în primă fază și foarte bucuros în același timp că oamenii din țara noastră mai primesc o șansă și nu o să fim nevoiți să aducem toate ruinele din Germania sau Bulgaria pentru a polua o țară oricum îngreunată de alte probleme.

Și gândește-te cât de folositoare este această opțiune pentru tineri. E mană cerească și nu doar pentru ei. Hai să-ți explic cam cât de simplu poți aplica pentru un credit. Să spunem că mașina pe care ți-o dorești costă exact 6.000 de Euro. Ok, află că trebuie să plătești lunar suma de 250 de Euro. Nimic în plus, pentru că așa cum ți-am spus, dobânda este 0%.

Cum aplic pentru obținerea creditului

• Completează un acord de verificare ANAF pentru confirmarea salariului net

• Completează un acord de verificare la biroul de credit pentru verificarea istoricului tău de creditare

• Trimite aceste formulare alături de o copie a actului de identitate pe adresa de mail a celor de la Autorulate București sau pe Whatssup. Găsești mai multe detalii chiar la ei pe site

Eh și cam atât de simplu merg lucrurile. Eu ți-am explicat de prima dată, dar probabil că nu ai avut încredere. Este normal să fi puțin sceptic mai ales atunci când vezi cum se desfășoară unele lucruri. Este bine că se întâmplă și lucruri pozitive. Acestea ne fac să sperăm în continuare într-un viitor mai bun. În plus o mașină este foarte importantă în zilele noastre. Nu mai e doar genul ăla de chestie care te duce din punctul A în punctul B. Este mai mult de atât. Vorbim aici despre eleganță, confort și eficiență. Unde mai punem că scapi de orele pierdute cu o mașină ieftină pe care trebuie să o repari foarte des.

Știu cât de enervant este să pierzi ore bune prin service-uri. Am trecut și eu prin asta cu prima mea mașină, dar după ce am văzut propunerea celor de la Autorulate am decis rapid că este timpul să-mi schimb mașina și chiar cred că am făcut alegerea potrivită.

Acum mă bucur din plin de noua mea mașină și economisesc ore bune pe care aleg să le investesc în lucruri interesante și eficiente. Nimic nu se compară cu sentimentul că tu și mașina ta sunteți în siguranță. Nu mai este nevoie să-ți riști viața doar pentru că nu ai avut destui bani pentru o mașină nouă.

Acum odată cu implementarea acestei opțiuni, grijile tale se risipesc și pur și simplu nu mai ai nicio scuză atunci când alegi să-ți cumperi o mașină foarte ieftină și totuși așa cum ți-am spus și mai devreme, defapt cumperi o epavă. Lucrurile sunt mai simple decât par, trebuie doar să te obișnuiești cu ideea că acum există o alternativă excelentă și nu mai ești nevoit să te uiți pe site-urile din străinătate după mașini care se presupun a fi la mâna a doua, dar defapt sunt la mâna a 4-a sau chiar a 5-a. Uite-te cu atenție la preț și la toate detalile. Totul contează atunci când vine vorba despre o mașină.

Domenii: Auto

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →