S-a lansat infiintarifirmeonline.ro, platforma care face posibila infiintarea si modificarea unei firme online

Publicat pe 6 Septembrie 2016
Grupul de firme Expert Mind a lansat in luna august a acestui an un nou proiect, indraznet, atractiv si in acelasi timp foarte util antreprenorilor si viitorilor antreprenori – platforma www.infiintarifirmeonline.ro Cu ajutorul acestui nou site, procesul de infiintare a unei firme sau de realizare a diverselor modificari care pot aparea de-a lungul activitatii unei societati vor putea fi realizate online, printr-o procedura simpla si rapida. Lansarea site-ului vine la pachet cu o campanie speciala de 50% reducere la serviciul de infiintare a firmei.

Solutiile oferite de site-ul www.infiintarifirmeonline.ro

Noul site lansat ofera posibilitatea de a infiinta o entitate juridica de tipul PFA, SRL sau Intreprindere Individuala intr-un mod rapid, eficient si fara deplasari la Registrul Comertului. Procesul de infiintare a firmei este online, echipa InfiintariFirmeOnline ocupandu-se de toate formalitatile de intocmire, depunere, ridicare a dosarului si livrarea documentelor catre beneficiar.

„Avand in vedere necesitatea din ce in ce mai acuta de a apela la solutii si variante care sa ne ofere avantajul economiei de timp, am decis ca o astfel de platforma este foarte avantajoasa atat pentru viitorii antreprenori cat si pentru cei care deja au o afacere. Scopul a fost de a cumpara timp pentru clientii nostri.” spune Ciprian Dabija, administratorul Grupului de firme Expert Mind.

Pentru infiintarea unei firme sunt disponibile doua pachete la alegere, ambele foarte avantajoase: Pachetul Start-up si Pachetul Complet.

In plus fata de intocmirea dosarului de infiintare si livrarea actelor la sediul beneficiarului, Pachetul Complet cuprinde si furnizarea unei stampile, a registrelor contabile, a facturierului si chitantierului precum si realizarea contractului de creditare, lucruri necesare oricarei persoane juridice dupa infiintare.

Indiferent de pachetul ales, clientul va beneficia de un bonus in valoare de 150 de lei ce cuprinde Deciziile obligatorii postinfiintarii firmei (Decizia de prevenire si combatere a spalarii banilor si Decizia de numerotare a facturilor si a chitantelor). In plus, toti clientii care vor achizitiona unul dintre cele doua pachete mentionate vor avea si un beneficiu suplimentar de 12 luni de licenta gratuita pentru programul de facturare Smart Bill.

 Pe langa serviciul de infiintari firme online, platforma nou lansata de Grupul Expert Mind ofera si posibilitatea de a realiza diverse modificari ale unei firme prin acelasi sistem online, fara deplasari la Registrul Comertului sau la sediul unei firme specializate. Prin intermediul site-ului www.infiintarifirmeonline.ro pot fi realizate urmatoarele modificari ale firmei: deschiderea/inchiderea unui punct de lucru, prelungirea/schimbarea sediului social, modificarea denumirii firmei, modificarea administratorilor sau modificarea codurilor CAEN, suspendarea/reluarea activitatii, radierea firmei plus alte modificari care pot aparea pe parcursul desfasurarii activitatii unui SRL, PFA sau Intreprindere Individuala.

Lansarea platformei www.infiintarifirmeonline.ro va fi sarbatorita printr-o campanie speciala de reduceri

Lansarea platformei de infiintari si modificari firme online va fi sarbatorita printr-o super-promotie. Toate persoanele care vor dori sa isi infiinteze un SRL, PFA sau Intreprindere Individuala prin intermediul platformei www.infiintarifirmeonline.ro vor beneficia de un discount de 50%.

Cu ajutorul site-ului www.infiintarifirmeonline.ro, se poate infiinta si modifica SRL-uri, PFA-uri si Intreprinderi Individuale online, direct din fata calculatorului, problema deplasarilor si a timpului pierdut stand la cozi fiind astfel rezolvate.

Se economiseste timp, efort, este confortabil si foarte simplu in acelasi timp, iar tarifele practicate sunt foarte avantajoase si accesibile.

Despre companie

Cu o experienta de peste 10 ani, Grupul de firme Expert Mind a oferit partenerilor sai de-a lungul timpului cele mai potrivite soluţii fiscal-contabile, juridice si de resurse umane, cu scopul unei dezvoltarii durabile si profitabile. Echipa profesionista formata din 35 de specialisti, recunoasterea competentelor acestora (compania este membra a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizati, Camerei Auditorilor Financiari, Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România şi Ordinului Consilierilor Juridici din România), calitatea si complexitatea serviciilor oferite au condus in ultimii ani la o consolidare a pozitiei pe piata a companiei, bucurandu-se in prezent de un portofoliu de peste 500 de clienti.

SC Expert-Mind SRL

www.infiintarifirmeonline.ro

office@infiintarifirmeonline.ro

0746 080 215

Domenii: Afaceri

SC Expert-Mind SRL

Infiintari Firme Online este parte a grupului de firme Expert Mind.Cu o experienta de peste 10 ani, Grupul de firme Expert Mind a oferit partenerilor sai de-a lungul timpului cele mai potrivite...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →