S-a lansat oficial campania #iașiîntreabă!

Publicat pe 18 Martie 2024
Canale de comunicare cu acces gratuit la expertiză și suport în legislația muncii, contabilitate, HR, și management

Firma Debeo Jobs din Iași este încântată să anunțe lansarea campaniei #iașiîntreabă, o inițiativă menită să ofere suport și asistență gratuită antreprenorilor din Iași. Cu o echipă multidisciplinară de experți în domenii precum codul muncii, contabilitatea, recrutarea și altele, #iașiîntreabă își propune să devină un punct de referință pentru comunitatea antreprenorială locală.

Campania #iașiîntreabă are la bază convingerea că fiecare întrebare este un pas către succesul unei afaceri. Astfel, echipa Debeo Jobs se angajează să ofere răspunsuri și soluții la orice nelămurire întâlnită de antreprenori în domeniile de interes:

Legislația Muncii

Contabilitate

Administrare Personal

Salarizare

Recrutare

Leasing de Personal

Detașări Transnaționale

Asistență Juridică

"Suntem mândri să lansăm această campanie care aduce o valoare reală comunității noastre antreprenoriale. La Debeo Jobs, credem că succesul unei afaceri nu ar trebui să fie un efort izolat. Prin campania #iașiîntreabă, ne angajăm să oferim sprijinul și expertiza noastră pentru a ajuta antreprenorii să depășească orice obstacol și să atingă succesul pe care îl merită.", a declarat Maria Scutariu, Fondator și Managing Partner Debeo Jobs.

Prin intermediul acestui proiect, Debeo Jobs urmărește să promoveze și să faciliteze dialogul și colaborarea între antreprenorii din Iași, evidențiind beneficiile unei comunități de afaceri unite și susținute.

#iașiîntreabă nu este doar o campanie, ci și o promisiune de solidaritate și sprijin în rândul comunității antreprenoriale din Iași. Fiecare întrebare este o oportunitate de a învăța, de a crește și de a prospera împreună.

Antreprenorii care au nevoie de claritate și asistență, pot solicita informații din partea experților Debeo Jobs:

- pe numărul de Whatsapp dedicat campaniei - +40741343892

- în grupul de Facebook ”Antreprenor în Iași” - https://www.facebook.com/groups/antreprenoriniasi/

Domenii: Antreprenoriat

KREATIVE SOUL SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!