S-a lansat platforma online care permite angajarea de personal in doar 2 zile

Publicat pe 4 Octombrie 2019
Astazi, cand 200 de romani parasesc zilnic tara si sunt firme care isi inchid activitatea din lipsa de personal, s-a lansat platforma care permite firmelor sa angajeze in doar 2 zile

Pentru a-si rezolva problema lipsei de personal, un proprietar de restaurante din Satu Mare, ajutat de 2 parteneri, a dezvoltat in doar 11 luni o platforma online care permite angajarea de personal muncitor in 2 zile.

Astazi, pe Gojobs.ro sunt inscrisi deja peste 52.000 de persoane active care asteapta oferte de job de la firmele din Romania. 

Cateva concluzii dupa primele campanii realizate de catre firme pe platforma: 

 • rapiditatea rezultatelor 

  9 din 10 candidati raspund ofertelor de angajare primite in maxim 4 ore de la lansarea campaniei de catre firma.  

 • simplitatea pregatirii si lansarii unei campanii

  In maxim 20-25 minute, orice firma din Romania care isi creaza cont pe platforma, poate pregati si lansa o campanie de recrutare. Editarea unei oferte nu necesita cunostinte speciale de HR sau comunicare. Se raspunde la un chestionar cu intrebari legate de conditiile de angajare oferite. 

Evident, am fost primul care a testat platforma. Am avut nevoie de personal la bucătărie pt unul din restaurantele din Satu Mare .

Am intrat pe Gojobs.ro, am selectat 125 posibili candidați și le-am trimis oferta de angajare. 

A doua zi aveam deja 13 persoane interesate de postul respectiv ; 12 dintre acestea răspunseseră în primele 2 ore. Al 14 lea a raspuns a 3a zi. 

Așa că dacă aveți nevoie de personal muncitor, testați și convingeți-vă singuri.    

              Ing. Aurel Racautanu, fondator Gojobs.ro

Construita in jurul a 3 principii: simplu, rapid, confidential, platforma acopera un segment total descoperit pe piata de recrutare. Vorbim aici de personalul muncitor, calificat sau necalificat. Eliminarea CV-ului si simplitatea inscrierii candidatilor pe platforma, a dus la un interes ridicat atat din partea persoanelor care isi cauta un job, cat si cei care doresc o schimbare in acest sens. Desi inscrierea unui candidat nu dureaza mai mult de 4 minute, prin inovatiile aduse softului, se ofera firmelor posibilitatea selectarii candidatilor potriviti dupa cateva criterii importante: domiciliu, studii, sex, varsta, domenii de activitate, programul de lucru preferat de candidati, asteptari salariale, disponibilitatea la relocare. Scurt timp vor aparea si alte criterii de selectie.

Practic, dupa crearea unui cont, angajatorii au de parcurs doar 3 pasi pentru lansarea unei campanii:

 • pregatirea ofertelor specifice posturilor pentru care vor sa angajeze
 • selectarea candidatilor potriviti
 • trimiterea ofertelor 
 • Candidatii care primesc ofertele raspund automat doar cu un clic pe unul din butoanele de raspuns.

  • Da, ma intereseaza - in acest caz profilul profesional complet al candidatului este transmis firmei
  • Nu ma intereseaza - in acest caz candidatul va indica motivul pt care refuza oferta: salar prea mic, locatie nepotrivita, program nepotrivit. Firmele primesc la sfasitul campaniei datele statistice cu aceste raspunsuri si au posibilitatea recontactarii candidatilor functie de aceste raspunsuri
  • Nu mai vreau oferte  

  Beneficiile firmelor sunt evidente, in conditiile in care durata medie de angajare, folosind alte canale de recrutare, depaseste o luna de zile.

  Fondatorii promit dezvoltarea softului astfel incat in scurt timp sa poata recomanda firmelor ce salarii sa ofere, functie de joburile scoase la concurs. Aceasta va permite o tarifare alternativa, functie de numarul de candidati care accepta ofertele trimise. In acest moment, tarifarea se face functie de numarul de mesaje de angajare transmise intr-o campanie.

  La prima campanie firmele vor primi cate 15 credite de testare, valabila la o achizitie minima de 10 credite. Se pot obtine credite gratuite si prin recomandarea platformei catre alte firme. Aici poate fi accesata platforma ...

   Cei 3 fondatori si-au propus ca in scurt timp sa pregateasca platforma pentru extinderea la nivel international.

  Singura lor temere este ca cererea firmelor sa nu depaseasca ritmul de inscriere al candidatilor. De ceea isi doresc o dezvoltare naturala a platformei, lucrand cu consecventa pentru a oferi plusvaloare atat firmelor, cat si candidatilor inscrisi, conform celor 3 principii. 


  sc cautajob srl

  Oferte de job direct pe telefon. "Primul targ online de joburi, cu recrutare directa"  15-28 febr 2021

  Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

  Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!