S-a lansat prima platforma din Romania care asigura o relatie de incredere intre prestatorii de servicii si utilizatori

Publicat pe 15 Aprilie 2016
Bucuresti, aprilie 2016 – 5 tineri antreprenori au lansat prima platforma online care asigura o relatie transparenta si de incredere intre prestatorii de servicii si utilizatorii de servicii – myAles.ro. Platforma reuneste profesionistii cu experienta in domeniul lor, seriosi si corecti, care sunt verificati si autorizati, iar clientii pot gasi aici garantia calitatii pentru serviciile de care au nevoie. In plus, myAles.ro este singura platforma romaneasca ce ofera content marketing la indemana prestatorilor de servicii.

Prestatorii de servicii care se inregistreaza pe platforma myAles.ro sunt atent selectati si verificati, astfel ca sunt acceptate doar firmele si persoanele fizice inregistrate la Registrul Comertului care ofera servicii de calitate. Tuturor prestatorilor de servicii li se solicita certificari si acreditari profesionale ce atesta competentele lor. Prin intermediul myAles.ro, acestia beneficiaza de o vizibilitate sporita in mediul online, pot stabili o relatie de incredere cu clientii, isi pot imbunatati performantele afacerii si isi pot dezvolta imaginea de brand.

”Am considerat ca piata locala de servicii are un deficit de incredere datorat lipsei de transparenta. Suntem convinsi ca transparenta este cea mai buna modalitate de a limita aceste temeri si de a creste si a incuraja consumul de servicii autohtone de calitate.”, spune Florin Covaci, Cofondator & Responsabil Dezvoltare Business, despre ideea de la care au pornit in dezvoltarea acestui proiect.

Pe myAles.ro, toti cei care se inscriu pot gasi prestatori de servicii de incredere din domeniile: constructii, reparatii si artizanat, ingrijire corporala, consultanta financiara, IT & web, ingrijire animale, cursuri si afterschool, sanatate, foto-video, auto – moto. Utilizatorul poate afla toate informatiile de care are nevoie despre prestatorul respectiv, de la povestea afacerii, pana la acreditarile si certificarile pe care le detine. In plus, poate plati online pentru serviciile pe care le solicita si are posibilitatea de a primi banii inapoi din partea prestatorilor care ofera garantie pentru serviciile prestate, daca acestea nu au fost conforme cu promisiunea de vanzare. ”Prezenta unei companii in cadrul platformei myAles.ro semnaleaza beneficiarilor despre acestia faptul ca sunt parteneri de incredere ce vor sa ofere servicii de calitate la un pret avantajos”, spune Florin Covaci. Pentru ca utilizatorii sa poata identifica mai usor prestatorii de servicii certificati, echipa myAles.ro a dezvoltat ”parafa myAles”, un simbol ce ofera garantia calitatii serviciilor oferite de prestatorii inscrisi pe platforma.

In acest moment serviciile oferite de platforma myAles.ro sunt disponibile doar pentru Bucuresti, insa in viitor cei 5 tineri si-au propus sa isi extinda serviciul la nivelul marilor orase, iar pe termen lung si la nivel rural. In plus, doresc sa includa furnizori de materiale care vor lucra in stransa legatura cu prestatorii de servicii inscrisi, pentru ca utilizatorii sa poata beneficia de discount semnificativ la diverse produse. Investitia initiala in platforma myAles.ro a fost de 14.000 de euro.

Despre myAles.ro: 

myAles.ro este o platforma care asigura o relatie transparenta si de incredere intre prestatorii de servicii si utilizatorii de servicii. Platforma reuneste profesionistii cu experienta in domeniul lor, seriosi si corecti, care sunt verificati si autorizati. Astfel, clientii pot gasi aici garantia calitatii pentru serviciile de care au nevoie, simplu si rapid.

myAles.ro este fondat de 5 tineri antreprenori, reuniti sub aceeasi viziune, cu experienta in mediul online, care si-au propus sa contribuie la dezvoltarea si consolidarea pietei prestatorilor de servicii din Romania.

Florin Covaci (23 ani) – Cofondator & Responsabil Dezvoltare Business, este licentiat in psihologie si are experienta de 4 ani in dezvoltarea start-up-urilor din domeniul IT.  

Paul Gaitan Olaru (27 ani) – Cofondator & Responsabil parteneriate durabile, este absolvent al Facultatii de energetica din cadrul Universitatii Politehnice din Torino. Paul este reprezentantul myAles in legatura cu prestatorii de servicii. 

Vlad Alexe (23 ani) - Cofondator & Responsabil Dezvoltare organizationala este licentiat in psihologie si are 2 ani de experienta in domeniul resusrselor umane.

Andrei Vlad (23 ani) - Cofondator & Responsabil operatiuni este student al Facultatii Politehnice din Bucuresti si are experienta de 2 ani in domeniul vanzarilor.  

Razvan Tudosie (29 ani) - Cofondator & Responsabil Dezvoltare tehnica este designer certificat si programator cu peste 8 ani de experienta in dezvoltarea platformelor unor mari companii autohtone.  

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!