S-a lansat Ronsalprotect.ro, cel mai complex magazin online cu echipamente de protectie

Publicat pe 8 Noiembrie 2017
Siguranta muncitorilor din diverse medii de activitate este intotdeauna cea mai mare prioritate la locul de munca, iar cel mai bun mod prin care se poate asigura muncitorilor un mediu de lucru complet sigur este prin furnizarea echipamentelor de protectie.

Industriile mici si mari din Romania vor avea incepand de astazi, posibilitatea de a achizitiona echipament de protectie la cele mai inalte standarde calitative odata cu lansarea Ronsalprotect.ro, cel mai complex magazin online care comercializeaza echipament de protectie, creat special pentru reducerea incidentelor care pot aparea in orice moment in mediile industriale de pretutindeni.

 Ronsalprotect.ro este un magazin online care a inteles perfect faptul ca standardele calitative cat mai inalte reprezinta in esenta coloana vertebrala a sigurantei, fapt pentru care toate produsele pe care le regasiti in cadrul acestui magazin, corespund tuturor exigentelor care se impun in materie de siguranta la locul de munca. In cadrul magazinului Ronsalprotect.ro, administratorii de companii industriale si nu numai, au posibilitatea de a regasi o varietate de echipamente de protectie precum: Casti de protectie, Incaltaminte, Imbracaminte, Manusi, Ochelari de protectie, precum si Protectie auditiva si respiratorie. Fiecare dintre aceste componente pot asigura un mediu de lucru sigur, chiar si acolo unde aparitia incidentelor este mai frecventa. Purtarea echipamenteului de protectie este obligatorie conform legislatiei in vigoare, chiar daca acesta trebuie adaptat intotdeauna la factorii de risc care se regasesc in cadrul fiecarai companii.

 Cu ocazia lansarii pe piata a Ronsalprotect.ro, magazinul a pregatit pentru clientii sai o serie de oferte de-a dreptul imbatabile, astfel ca acum reprezinta momentul oportun pentru administratorii de companii industriale sa inlocuiasca vechiul echipament de protectie al muncitorilor cu unul complet nou, care sa respecte toate standardele si exigentele impuse de catre legislatia aflata in vigoare. Mai mult decat atat, clientii magazinului au posibilitatea de a cumpara in toata aceasta perioada, numeroase echipamente de protectie la preturi cu totul si cu totul speciale.

 Ceea ce isi propune Ronsalprotect.ro este sa aduca pe piata echipamente de protectie care sa fie intotdeauna adaptate la nevoile actuale ale companiilor industriale si care in acelasi timp sa tina pasul cu imbunatatirile tehnologice care se produc in permanenta. Pentru ca in general costurile reprezinta factorii principali de decizie, la Ronsalprotect.ro vei putea uita complet de acest aspect avand in vedere "minimizam costuri & protejam oamenii priceputi" este deviza sub care Ronsalprotect isi ghideaza intreaga activitate.

 Ronsalprotect este un magazin online care a fost creat in asa fel incat orice cumparator sa poata regasi echipamentele de protectie de care are nevoie cu mare usurinta, fapt pentru care toate produsele sunt dispuse sub forma de categorii si subcategorii. Acest lucru face intreaga experienta de navigare pe site intr-una cu adevarat intuitiva si practica. Asadar, daca aspiri la un mediu de lucru mereu sigur si intotdeauna adaptat la noile tehnologii din mediile industriale, Ronsalprotect.ro este magazinul online care iti poate oferi cele mai bune solutii pentru tine si pentru angajatii tai, la cele mai avantajoase preturi.

Domenii: Retail

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, blogger...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →