S-a lansat un nou e-commerce website, creat pentru a ajuta companiile să ajungă pe pieţele internaţionale

Publicat pe 5 Octombrie 2016
ExportPortal.com, o platformă de comerţ electronic internaţional, a anunţat astăzi lansarea unui nou website dedicat companiilor de export şi import. Această platformă este deschisă pentru vânzători, cumpărători şi firme de transport din România şi ţările CSI.

Export Portal este o companie americană cu sediul în Los Angeles care asigură afacerilor accesul la tranzacţiile globale şi activităţi de tip B2B. Obiectivul major al Export Portal este de a permite companiilor să descopere noi modalităţi de distribuţie a produselor asigurând reducerea riscurilor și maximizarea profiturilor. Meritul website-ului este că membrii vor beneficia de plăți internaționale securizate, servicii juridice profesioniste și posibilitatea de a alege firma de transport.

Cu ajutorul Export Portal, companiile vor găsi noi metode de a vinde şi de a promova produsele lor pe piața mondială. Website-ul serveşte ca şi catalog online pentru vânzător - aici produsele sale sunt prezentate cumpărătorilor potenţiali din toată lumea. De asemenea, Export Portal vă oferă informare şi suport privind documentele şi regulaţiile legate de export/ import. Cu această platformă comerţul internaţional va decurge mai uşor pentru toate părţile participante! 

Membrii înregistraţi pe Export Portal vor beneficia de următoarele servicii

  • Afaceri securizate şi colaborare cu companii verificate;
  • Acces la servicii juridice oferite de profesionişti în domeniul comerţului internaţional;
  • Plăţi securizate; 
  • Serviciul clienţi de cea mai bună calitate 24/7; 
  • Colaborare cu firme de transport de încredere; 
  • Posibilitate de a găsi parteneri şi clienţi din toată lumea. 

Scopul acestei platforme de comerţ internaţional este de a facilita tranzacţiile între vânzători, cumpărători şi firme de transport. Export Portal lucrează nu doar cu companiile ce sunt deja prezente pe piaţa mondială, dar şi cu cele care doresc să-și extindă afacerea lor la nivel internaţional.  

Export Portal este partenerul vostru de încredere!

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi ExportPortal.com sau sunaţi la numărul 1(800) 289-0015.

Email: support@exportportal.com 

Adresa: 4929 Wilshire Blvd, Suite 180, Los Angeles, 91423, California, USA 

Domenii: Afaceri

companies

Export Portal este o platformă de comerţ electronic internaţional cu sediul in Los Angeles (USA), deschisă pentru vânzători, cumpărători şi firme de transport  din toata lumea, inclusiv...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!