Sablare si curatare in domeniul auto

Publicat pe 9 Noiembrie 2017
Societatea SC Sablare Mobila SRL, cu sistemul inovativ de sablare umeda poate asigura sablarea si curatarea eficienta si fara praf a caroseriilor auto, dar si alte servicii de sablare profesionale pentru o gamă largă de suprafete.

Sablarea este nu procedeu extrem de eficient prin care se pot curata sau finisa diverse materiale dure sau mai puțin dure. Astfel, indiferent ca este vorba despre lemn, metal, piatra, sticla sau alt material solid, sablarea are capacitatea de a oferi o curatare eficiența, fara riscuri pentru material.

Sablarea se poate face prin suflare abraziva a diverse materiale: apa, gaz, alice metalice, nisip sau alte solutii granulare ce sunt propulsate cu viteza. Dintre toate variantele de sablare, cea mai sigura pentru materialul sablat este sablarea umeda. Aceasta nu prezinta riscuri, este rapida si este cat se poate de eficienta.

Tocmai de aceea societatea Sablare Mobila Srl ofera un nou serviciu prin care ofera sablarea jantelor si curatarea caroseriilor auto. Cei care doresc sa revopseasca un automobil, se pot bucura din plin de acest serviciu si pot obtine o serie de avantaje:

  • Indepartarea vopselei vechi intr-un mod eficient si rapid. Indepartarea stratului vechi de vopsea se face rapid si fara niciun fel de riscuri;
  • Indepartarea ruginii. Odata cu trecerea timpului, majoritatea caroseriilor intra intr-un proces de oxidare, ceea ce duce la aparitia ruginei. Sablarea umeda indeparteaza rugina, lasand materialul gata pentru o noua vopsire.
  • Eliminarea riscului de aparitie a unui nou strat de rugina. In compozitia lichidului cu care se sableaza exista un inhibator de rugina care ofera un interval de 72 de ore in care caroseria poate sa fie revopsita. Astfel, riscurile de a aparea rugina intr-un timp scurt sunt zero.
  • Siguranta. Sablarea umeda este sigura atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru materialul sablat si evident, pentru oameni. Astfel, un astfel de procedeu nu prezinta riscul de colmatare, asa cum exista in cazul sablarii cu nisip sau cu acid, nu polueaza si nu prezinta riscul de aparitie a scanteilor.

Sablarea caroseriilor auto se dovedeste eficienta, rapida si necostisitoare. Daca este realizata de profesionisti, precum cei de la sablare-romania.ro, avantajele sunt vizibile in cel mai scurt timp iar caroseria ce urmeaza a fi vopsita se poate bucura de proprietati asemanatoare cu cele ale unei caroserii noi.

SC Sablare Mobilă SRL este specializată în curățarea suprafețelor prin sablare. Datorită instalației performante mobilă și a sistemului revoluționar de sablare umedă fără praf, putem asigura servicii de sablare pentru o gamă foarte largă de suprafețe: metal, fibra de sticlă, beton, cărămidă, lemn, asfalt. 

Domenii: Auto, Constructii, Auto

NETRING MEDIA SRL

Oferim strategii integrate de comunicare și marketing în online și în offline pentru compania dumneavoastră. Dezvoltăm planul tactic cu focus pe nevoile clienților pe ambele canale: pe cele...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →