Sales Team UPgrade 2018: Participa la evenimentul dedicat directorilor de vanzari!

Publicat pe 2 Martie 2018
Revista CARIERE organizeaza cea de-a treia editie a evenimentului Sales Team UPgrade, in data de 15 martie 2018, la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti.

In cadrul evenimentului se vor prezenta strategii pentru imbunatatirea rezultatelor in vanzari si solutii necesare performantei individuale si de echipa. Acesta abordeaza cele mai importante provocari din zona de business. Sales Team Upgrade aduce in prim-plan modificarile aparute in era digitala care anunta schimbari majore in departamentul de vanzari.

Conferinta se va deschide cu un panel ale carui subiecte sunt concentrate pe performanta oamenilor de vanzari, pe felul in care se adapteaza organizatiile de vanzari la schimbarile din piata, daca se modifica departamentul de vanzari si cum pot profita profesionistii din vanzari de revolutia informationala, care este profilul consumatorului si profilul vanzatorului in Era Digitala.

Printre speakeri se numara Marius Decuseara Brandenburg (Managing Partner Trend Consult), Andrei Dunuta (Co-Fondator, SELFTRUST Academy), Mihai Gavan (Charisma HCM Operations Director Total Soft) Adrian Florea (Business Advisory Trend Consult), Cezar Gumeni (Senior Consultant - EVOLUTIV Consultants Network) si altii.

Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteti afla de pe site-ul evenimentului  www.salesteamupgrade.ro.

În cadrul evenimentului vor avea loc trei workshopuri desfasurate in paralel:

  • Construirea unei culturi puternice de vanzari, workshop sustinut de Adrian Florea, Business Advisory Trend Consult. in cadrul acestuia se vor discuta modalitati de evaluare a culturii echipei de vanzari, surse ale performantei si blocaje, evaluarea potentialului de dezvoltare pe termen lung, practici curente in echipa de vanzari, stiluri de vanzare si mituri.
  • Sales Speech- Having the Answer, workshop sustinut de Andrei Dunuta, Co-Fondator Selftrust Academy
  • SIMSales, un workshop de simulare playful a procesului de vanzare, sustinut de Cezar Gumeni, Senior Consultant Evolutiv Consultants Network. Participantii vor simula intregul proces al vanzarii, dezvoltarea relatiilor si luarii deciziilor si se vor intrece pentru cel mai bun scor al eficientei. Vor invata sa construiasca si sa dezvolte relatii durabile cu clientii, sa identifice factorii de succes pentru fiecare din cei 7 pasi ai vanzarii, sa optimizeze comunicarea cu clientii pentru maximizarea rezultatelor vanzarii.

Audienta va fi formata din aproximativ 100 de manageri de vanzari cu putere de decizie si impact direct asupra performantei companiilor din care fac parte. Participantii se vor bucura de o experienta de invatare si relationare de calitate, cu prezentari, sesiuni interactive si workshopuri orientate catre cresterea performantei echipei de vanzari.

Partenerii evenimentului sunt Trend Consult, Self Trust Academy, Evolutiv Consultants. Partenerul  anual este Romanian Software.

Va invitam sa urmariti ultimele actualizari pe www.salesteamupgrade.ro.

Domenii: Educatie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!