Salon de infrumusetare de tip Spa

Publicat pe 12 Octombrie 2018
Daca ai fost vreodata la Salonul de frumusete legendar, parizian Claude Maxime Mondial pe Avenue George V, cu siguranta vei intelege ce inseamna un salon de infrumusetare in stil Parizian, din Bucuresti.

Daca ai fost vreodata la Salonul de frumusete legendar, parizian Claude Maxime Mondial pe Avenue George V, cu siguranta vei intelege ce inseamna un salon de infrumusetare in stil Parizian, din Bucuresti. Chiar daca nu ai fost la acest legendar coafor, poti veni salonul de infrumusetare Antica Hair Studio din Bucuresti, pentru a simti acel mediu ambiental antic.

De ce toate astea?

Noi, dorim sa rasfatam cu toate serviciile noastre de infrumusetare de tip SPA, constructie si reconstructie a imaginii personale, de la analiza fizionomiei, a tipului de piele si a texturilor, pana la analiza personalitatii, cu echipa de specialisti care foloseste pasiunea si talentul pentru a asigura o experienta completa si unica.

De ce esti aici?

In primul rand, este primul si pana acum singurul salon coafura Bucuresti in stilul antic parizian, care iti poate oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti crea o imagine perfecta si de neegalat, indiferent daca esti femeie sau barbat. Acest lucru este o alta abordare a unui brand de moda, in directia industriei de frumusete. Chiar si cele mai pretentioase femei pariziene, cu mult timp in urma au inceput sa utilizeze instrumentele de infrumusetare, pentru cazul in care ar capata riduri la batranete. Linia de styling pentru hair couture, este incredintata maestrilor de marca, care se axeaza pe durabilitatea si volumul formatului. Fara a afecta parul, acestia folosesc cosmetice de ingrijire a parului, in a caror compozitie exista ingrediente cu proteine de matase si ulei de argan, si, nu exista sulfati si componente chimice rigide. Fa-ti un cadou de lux, de ingrijire a parului, in culori luminoase.

Ce este interesant, neobisnuit si de inalta tehnologie

Cosmetologii si artistii make up sunt profesionisti, avand o pregatire temeinica si de actualitate. De aceea, tot ceea ce iti ofera este nou si modern. In lista de servicii exista ceva nou, doar pentru tine, si mai mult decat atat, aici poti gasi un loc de ingrijire si de relaxare. Produsele cosmetice sunt de inalta tehnologie, deoarece toate mijloacele sunt create pe baza celor mai recente evolutii ale celor mai cunoscute centre de cercetare. Incepe-ti experienta cu tratamente faciale, care dau un efect instantaneu pielii, de prospetime, intindere si catifelare. In mod ideal, se executa tratamente cosmetice, dupa zboruri sau inainte de un eveniment important, cum ar fi nunta.

Si cel mai important

Cel mai bun tratament pentru tine, este cel de masaj si relaxare in salonul Spa. Exista un terapeut de masaj profesional. O persoana cu un zambet de la Hollywood. Deci, tot ce ai stiut despre masaj, uita. Metoda sa este un amestec de mai multe tehnici: de la osteopatie la masaj clasic. De fapt, acest lucru nu este chiar un masaj. Este mai degraba o experienta, pe care numai tu o poti aprecia. Dupa sesiune vei fi un alt om, mult mai relaxat si mult mai usor, iar durerea sau nevralgia, care te deranja de mult timp, va fi uitata. La Antica Hair Studio totul este magic, deoarece aici este frumos si ti se vor oferi numai privilegii.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →