Salon Du Mariage

Publicat pe 10 Iunie 2019
Situat în București, Salonul Du Mariage oferă acces la o gamă diversificată de servicii pentru a organiza nuntă și botez, astfel încât cea mai importantă zi din viață cuplului să fie sărbătorită la cel mai înalt nivel printr-o experiență de neuitat.

Situat în București, Salonul Du Mariage oferă acces la o gamă diversificată de servicii pentru a organiza nuntă și botez, astfel încât cea mai importantă zi din viață cuplului să fie sărbătorită la cel mai înalt nivel printr-o experiență de neuitat.

Fie că vorbim de un eveniment mare, fastuos sau o petrecere intimă, elegantă, salonul Du Mariage Bucureşti, pune la dispoziție un salon pentru nuntă și botez ce îi va impresiona pe toți invitații dumneavoastră prin eleganță și rafinament. Ne adresăm cuplurilor din București și Ilfov ce urmează să organizeze nuntă sau botez și au nevoie de o locație pentru 100 -200 invitați, iar bugetul pentru eveniment nu reprezintă punctul lor forte.

Salon Du Mariage Bucureşti impresionează prin numărul mare de invitați pe care îi poate găzdui, salonul are suprafața de 440 metri pătrați, finisajele de calitate, mobilierul elegant, sistemul de sonorizare modern și sistemul personalizat de lumini care favorizează crearea unei atmosfere memorabile de nuntă sau botez.

Spre deosebire de alte locaţii, la Salonul Du Mariage Bucureşti preţurile meniurilor se încadrează în bugete rezonabile, astfel tinerii aflaţi la început de drum se pot bucura de nunta sau botezul lor bazându-se pe un raport calitate preţ excelent. Oferta noastră pentru primăvara și vara anului 2019 constă în menuri de nuntă delicioase cu prețuri accesibile meniu botez, nunta, cununie civila. Vă invităm să veniți să vizionați locația noastră ideală pentru nunți, botezuri, conferințe și evenimente corporate în București.

Pentru mai multe detalii puteți apela numărul de telefon afişat pe site-ul nostru sau să completați formularul de pe site-ul nostru, alegând data preferată pentru eveniment. Veți primi un răspuns în maxim 24 ore, când veţi fi contactat de unul din operatorii noştri telefonici în vederea stabilirii micilor detalii. Ulterior urmând să vă prezentaţi la Salon Du Mariage, pentru a începe procedurile aferente organizării evenimentului dumneavoastră.

În funcţie de tematica evenimentului, aveţi posibilitatea de a alege unul din cele două saloane pe care le punem la dispoziţia dumneavoastră. Bineînţeles salonul va fi ales şi în funcţie de numărul de persoane. Însă nu trebuie să vă faceţi griji suplimentare întrucât dispunem de un personal calificat, astfel încât, cel responsabil de organizarea evenimentelor se va asigura că deciziile vor fi luate corect, pentru ca evenimentul să fie absolut impecabil, dar şi conform dorinţelor dumneavoastră.

Salonul Du Mariage este centrul de evenimente accesibil tuturor celor care îşi doresc organizarea unei nunţi impecabile şi realmente memorabile, fără să existe nici cea mai mică grijă că aţi putea rata vreun aspect în ceea ce priveşte organizarea unui astfel de evenimentul important, întrucât Salonul Du Mariage pune la dispoziţia dumneavoastră şi un consilier în organizarea evenimentului, care vine în sprijinul dumneavoastră, astfel încât visul să devină realitate. De altfel, centrul Salon Du Mariage deţine expertiză, valorifica experienta dobândită şi încurajează de fiecare dată ideile partenerilor, astfel încât o combinaţie a acestora să ducă la realizarea unui eveniment reuşit şi memorabil atât pentru centrul de nunţi Salon Du Mariage, cât şi pentru parteneri.

Aşadar, nu mai staţi pe gânduri şi rezervaţi un loc special pentru un eveniment special.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →