Sanatatea si echilibrul interior sub presiunea socio-profesionala. Tabuul din spatele statutului social

Publicat pe 15 Octombrie 2018
Revista CARIERE adauga la seria evenimentelor sale o noua conferinta, „Sanatatea si echilibrul interior sub presiunea socio-profesionala. Tabuul din spatele statului social„, care are loc pe 24 octombrie, la Hotel International Bucuresti. Dezbaterea este dedicata managerilor din companii, iar discutiile vor avea ca tema sanatatea angajatilor!

Stresul socio-profesional poate genera tulburari de sanatate. Cum ne protejam angajatii? Si cum ne protejam noi, pe noi, dar si pe cei din jurul nostru, cum pastram un echilibru atat la serviciu, dar si acasa, pentru un stil de viata sanatos? stim sa tinem departe de viata noastra depresia, burnout-ul si alte dezechilibre emotionale si sa ramanem in echilibrul generator al starii de bine?

Toate acestea, precum si multe alte aspecte legate de echilibrul nostru interior, ca profesionisti, vor fi discutate si analizate cu specialistii prezenti la eveniment: medici, psihologi, avocati, lideri de opinie si, desigur, HR Manageri si General Manageri.

Evenimentul se adreseaza unei audiente diverse, compuse din: top si middle manageri, factori de decizie din diverse companii, lideri de opinie, antreprenori, dar si oameni interesati de starea lor de bine si a echipelor in care lucreaza.

Cateva dintre subiectele ce vor fi discutate:

  • Riscurile psiho-sociale si stresul la locul de munca, printre cele mai mari provocari in materie de securitate si sanatate in munca;
  • Managementul frustrarilor la locul de munca – dubla perspectiva, angajat-angajator;
  • Impactul stresului la locul de munca asupra organizatiilor si economiei acestora;
  • Responsabilitatea angajatorului fata de angajati – masurile ce trebuie luate pentru a preveni aparitia sindromului de burnout intr-o organizatie;
  • Recuperarea in burnout. Anul sabatic sau reconversia profesionala?

Printre speakeri se numara: Key Note Speaker Prof. Univ. Dr. Luiza Spiru, Fundatia „Ana Aslan International”; Dr. Ioana Mindruta, Medic Primar Neurolog, Vicepresedintele Societatii Romane de Neurofiziologie Clinica Electrodiagnostica (ASNER); Anca Covaciu, Learning Architect, MMM CONSULTING INT’L Romania; Dr. Mircea Marzan, Director Executiv, Fundatia Internationala „Ana Aslan”; Dr. Razvan Trascu, Medic medicina de familie, specialist ecografie, expert medic, Departamentul Studii si Strategii de Dezvoltare din Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti; Dana Baragan, Presedinte Fondator, Asociatia cultural-coreeana; Dr. Sabina Marcu, Director Medical,  Boehringer Ingelheim si altii.

Moderatorul evenimentului: Daniela Palade Teodorescu, Redactor-sef Revista CARIERE.

Supporting Partner: Boehringer Ingelheim

Partner: MMM Consulting INT’L Romania

Organizing Partners: Editura Trei, Nestle

Media Partners: Revista HR Manager, HR Club, Revista Biz, Wall-Street.ro, Portal HR, DoingBusiness.ro, Jurnalul de Afaceri, Repatriot, Elite Business Women, RFI Romania, Revista Politici de Sanatate, Explore Medicine TV, GhidCabinet.ro, Mozaic Media.

Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteti afla de pe site-ul evenimentului https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/sanatatea-si-echilibrul-interior-sub-presiunea-socio-profesionala-tabu-ul-din-spatele-statului-social/

Pentru mai multe detalii despre eveniment, o puteti contacta pe Nicoleta Iacob,pe email la evenimente@cariereonline.ro.

Domenii: Afaceri, HR

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!