Sandu Babasan: Daca iti doresti un site pregatit pentru provocarile din Ecommerce, alege cu atentie platforma pentru magazin

Publicat pe 24 Septembrie 2018
Numarul afacerilor pe Internet se afla intr-o crestere constanta de la un an la altul, fapt ce confirma faptul ca acest mediu este unul cu un potential urias pentru lansarea si dezvoltarea unor afaceri bazate in genere pe comert.

Mediul online este astazi mai competitiv ca niciodate pe mai toate nisele, astfel ca alegerile pe care le face astazi un viitor web master sunt deosebit de importante pentru evolutia pozitiva a unei afaceri online. Functionalitatea unui magazin online este un aspect la care astazi utilizatorii sunt foarte atenti si pe care il vor taxa in situatia in care nu se ridica la asteptarile lor. In acest sens un magazin online are nevoie de servicii web de inalta calitate pentru a putea oferi utilizatorilor experiente de navigare cat mai placute. Alegerea unei platforme ecommerce potrivite reprezinta de asemenea un lucru caruia trebuie sa ii acordam o atentie deosebita avand in vedere ca acesta are o influenta destul de mare asupra modului in care se prezinta si functioneaza un site.

 Alegerea unei platforme ecommerce nu este un lucru tocmai simplu in conditiile in care deja exista pe piata o varietate destul de mare de astfel de platforme pentru care se poate opta. Blugento este o platforma ecommerce care vine in intampinarea clientilor cu o varietate de functionalitati importante, precum si cu o serie de aplicatii esentiale deja integrate. Asadar, daca iti doresti un magazin pregatit in totalitate pentru toate provocarile din ecommerce, iata cateva motive pentru care Blugento este platforma ideala pentru magazinul tau.

 Posibilitatea de a personaliza design-ul exact asa cum iti place.

 Un magazin online trebuie sa arate cat mai bine, insa probabil acest lucru nu mai reprezinta un secret pentru niciun webmaster. Utilizatorii sunt astazi foarte atenti la detalii, fapt pentru care au devenit foarte selectivi cu site-urile pe care aleg sa navigheze. Blugento insa este o platforma ecommerce care a fost conceputa in asa fel incat sa iti poti personaliza magazinul fie dupa specific, fie exact asa cum ti-ai dorit dintotdeauna.

 Solutii de plata si curierat deja integrate.

 Inegrarea unor solutii de plata, precum si a celor de curierat sunt lucruri care presupun in general cheltuieli destul de importane. Blugento insa este o platforma ecommerce care vine la pachet cu aceste optiuni, astfel ca nu va mai fi necesar sa investeti in implementarea lor ulterioara.

 Suport tehnic de calitate si evolutie continua.

 Suportul tehnic este un aspect care necesita foarte multa atentie avand in vedere ca un serviciu de suport disfunctional este unul care nu iti va putea oferi solutii la problemele aparute si care desigur nu iti va putea fi tot timpul la dispozitie. Blugento dispune de un serviciu de suport premium, astfel ca orice problema aparuta va fi solutionata in cel mai scurt timp. In plus, platforma se afla intr-o evolutie continua, astfel ca in viitor te vei putea bucura de mult mai multe beneficii si functii.

Domenii: IT

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, blogger...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →