Sanrotex - alege furnizorul de consumabile medicale

Publicat pe 16 August 2022
Sanrotex, distribuitor de consumabile medicale și nu numai se regăsește pe lista furnizorilor de top din această nisă.

Sănătatea este de neprețuit și de aceea este important să ne prezentăm periodic la controale medicale în cadrul cabinetelor medicale.

Sigur, toate instrumentele care se găsesc într-o unitate medicală este recomandat să fie produse din materiale de calitate, în termenul de garanție adecvat și să își îndeplinească scopul pentru care au fost achiziționate.

Nu toți sunt la curent cu acei furnizori de echipamente sau produse medicale care respectă întru totul reglementările în vigoare, străduindu-se să ofere atât produse la un înalt nivel calitativ, dar și printre ultimele noutăți în domeniu.

Astfel, Sanrotex, distribuitor de consumabile medicale și nu numai se regăsește pe lista furnizorilor de top din această nisă, dar mai ales este prompt și de încredere.

Consumabile medicale, într-o gamă largă, în continuă extindere

La un singur click distanță mai precis pe pagina oficială, adică sanrotex.ro, cei interesați de diversitatea produselor pot face comenzi în funcție de necesitățile care pot apărea într-o unitate medicală, fie ea de tip cabinet, dispensar, policlinică sau spital.

De la consumabilele generale, respectiv cutiile cu instrumentar necesare diverselor secții de tratament până la produsele de tip consumabile sau cele de îngrijire personală, la Sanrotex se găsește oricând o gamă variată de produse și consumabile care nu pot lipsi de la nicio unitate medicală care se respectă.

Indiferent unde este situată aceasta, va avea nevoie de mobilier adecvat desfășurării actului medical, de produse indispensabile așa cum ar fi vata medicală, acele, seringile, feșele de tifon, branule sau stetoscoape, printre altele.

Teste rapide și produse pentru protecție

Situația actuală încă impune folosirea testelor rapide de depistare a virusului Covid 19 care se pot achiziționa de la Sanrotex la prețuri mai mult decât accesibile. Astfel, aici se găsesc teste de tip antigen cu prelevare nazofaringiana, dar și teste pe bază de salivă.

Acestea se pot face foarte ușor, respectând indicațiile din prospect și sunt folosite doar pentru uz profesional, în cadrul unităților medicale.

Produsele pentru protecție se referă în primul rând la dezinfectanți, respectiv cei folosiți pentru suprafețe, dar și la cei folosiți pentru dezinfectarea mâinilor. În al doilea rând, acestea se extind la măști chirurgicale, halate și botoși de unică folosință, scutece, cearceafuri și huse de pat. Din gama dezinfectantelor lichide nu trebuie să lipsească apa oxigenată, albastrul de metilen și alcoolul sanitar.

Truse de prim ajutor sau de controlul sănătății

Nu numai în unitățile medicale, dar și pentru uz individual se pot comanda de la Sanrotex truse de prim ajutor în caz de urgențe, până la sosirea medicului. Acestea conțin feșe de tifon și apă oxigenată pentru oprirea rănii și dezinfectare.

Nu pot lipsi nici aparatele care se ocupă de controlul sănătății, respectiv aparate pentru aerosoli, pulsoximetru, glucometru, tensiometru sau cântarele digitale, necesare pentru controlul greutății.

Din oferta Sanrotex nu lipsesc suplimentele alimentare, vitaminele sau ceaiurile pentru diverse afecțiuni sau produsele pentru îngrijire personală cum ar fi produsele de protecție solară, cremele anticelulită sau produsele pentru îngrijirea părului.

Toate acestea și nu numai sunt disponibile pe site, găsiți mai multe detalii pe pagina oficială.

Contact: online@sanrotex.ro

Domenii: Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!