SAVVY, O COMPANIE ROMÂNEASCĂ DE CONSULTANȚĂ FINANCIARĂ, DEVINE MEMBRU AL GGI GLOBAL ALLIANCE

Publicat pe 21 Ianuarie 2022
• SAVVY are peste 50 de consultanți cu experiență internațională în domeniul financiar. • GGI Global Alliance are peste 600 de membri la nivel mondial, care realizează venituri anuale ce depășesc 6 miliarde de dolari. • Clienții SAVVY beneficiază acum de expertiza unui grup cu prezență globală. • SAVVY este singurul afiliat GGI din România în domeniul consultanței financiare și audit.

SAVVY, o companie de top cu peste 16 ani experiență în audit, contabilitate, fiscalitate, administrarea resurselor umane, precum și consultanță privind managementul financiar, fuziuni, divizări și accesare fonduri, s-a alăturat la începutul anului 2022 ca membru independent al GGI Global Alliance. Astfel, SAVVY devine singurul afiliat GGI din România în domeniul de consultanță financiară și audit.

„În ultimii ani ne-am consolidat poziția pe piața din România și am oferit clienților noștri soluții practice și eficiente în domeniile noastre de expertiză. Prin parteneriatul cu GGI, clienții noștri pot beneficia de servicii integrate de consultanță de top și în afara României, în peste 126 de țări. De asemenea, prin această asociere, ne extindem portofoliul de clienți, și oferim servicii customizate pentru România clienților asociației”, spune Marina Oprea, Managing partner SAVVY .

GGI Global Alliance reunește la nivel internațional peste 600 de membri, companii lider în domenii precum cel juridic, contabilitate, audit și consultanță de management. Afilierea este un obiectiv important care face parte din strategia de dezvoltare a SAVVY, care urmărește consolidarea poziției pe piața din România, oferind de cele mai bune soluții clienților săi.

„Acest lucru reprezintă și o schimbare permanentă pe care o aducem în peisajul românesc, oferind alternative de top. Cu acest pas strategic răspundem nevoilor pieței din România, care vor să se dezvolte aici sau în afara țării”, explică managerul SAVVY.

GGI Global Alliance este o alianță mondială ce include firme de top din domeniul contabil, juridic, consultanță financiară, care se angajează să ofere clienților soluții specializate la nivel internațional. Firmele care compun alianța au aproape 30.000 de angajați la nivel mondial și o cifră de afaceri cumulată ce depășește 6 miliarde de dolari.

Aceste cifre plasează GGI Global Alliance pe primul loc la nivel mondial în clasamentul asociațiilor multidisciplinare.

Despre companie: Savvy înseamnă o echipă de experți și specialiști în arii multiple – audit, contabilitate, fiscalitate, consultanță accesare fonduri nerambursabile și ajutoare de stat, management financiar, consultanță pentru afaceri – care se completează reciproc și funcționează în armonie. În acest fel, Savvy livrează clienților săi soluții eficiente, care mobilizează și pun la contribuție cunoștințe avansate, permanent actualizate. Începând cu 2022, SAVVY Finance este singurul membru independent afiliat la GGI Global Alliance.

Domenii: Economie

TUDOR MEDIA PRODUCTIONS SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!