SCALA ASSISTANCE anunta rezultatele unui parteneriat de succes cu PayPoint Romania

Publicat pe 10 Februarie 2017
Cluj-Napoca, februarie, 2017 - SCALA ASSISTANCE, singura companie din Romania ce are ca principal obiect de activitate emiterea si distributia de roviniete pentru utilizarea retelei de drumuri nationale si autostrazi in Romania anunta rezultatele evolutiei parteneriatului cu compania PayPoint, pentru anul care tocmai s-a incheiat.

Este vorba de o crestere evidenta atat a tranzactiilor (cu 90 % mai ulte tranzactii de incasare contravaloare rovinieta decat in anul precedent prin reteaua de magazine PayPoint) precum si a nivelului de constientizare cu privire la posibilitatea de plata a taxei de drum prin intermediul retelei extinse de distributie.

Parteneriatul cu compania PayPoint dateaza inca din anul 2014, atunci când Scala Assistance, companie autorizata pentru emiterea rovinietelor si gestionarea taxei de drum - a inceput colaborarea cu PayPoint Romania - principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail. PayPoint a oferit astfel in premiera consumatorilor romani posibilitatea de a achita contravaloarea rovinietei prin terminalele sale. Evolutia parteneriatului a venit ca un pas firesc in eforturile comune de a pune la dispozitia romanilor servicii de calitate si care sa acopere si zonele tarii care nu beneficiaza de alte canale traditionale de plata.

Plata taxei de drum se realizeaza extrem de simplu: clientii trebuie sa se prezinte intr-un magazin partener PayPoint unde este disponibil acest serviciu si sa ofere detaliile necesare emiterii rovinietei. Operatiunea este sigura si rapida; vanzatorul introduce datele pe terminal, clientul achita contravaloarea rovinietei in numerar, primind la finalul tranzactiei un bon de plata ce contine toate detaliile tranzactiei (data platii, suma achitata, locatia, furnizorul, seria rovinietei). 

Evolutia mentalitatilor in acest sens este deosebit de incurajatoare, avand in vedere ca serviciul oferit incepe sa contribuie la simplificarea vietii romanilor, reprezinta deja un serviciu de un real ajutor si este disponibil acum in peste 10.000 de magazine partenere. 

“Ne bucura rezultatele parteneriatului cu PayPoint Romania dar mai ales faptul ca reteaua noastra de distributie este tot mai utilizata si acopera nevoile a milioane de romani, din orice colt al tarii. Rasplata noastra cea mai mare o reprezinta satisfactia clientilor nostri" a declarat Dan Cobeanu - fondator Scala Assistance. 

“Scala Assistance este constant preocupata de dezvoltarea serviciilor oferite incercand astfel sa raspunda unor criterii de calitate si profesionalism cat mai ridicate iar, prin parteneriatul cu PayPoint Romania, aceste lucruri au fost posibile, fapt certificat de romani prin rezultatele obtinute”, a declarat Dan Ciceu - fondator Scala Assistance. 

„La momentul lansarii acestui serviciu in reteaua PayPoint aduceam o inovatie in mediul de retail, iar acum ne bucura sa observam ca oamenii gasesc fireasca achizitia rovinietei din magazinele partenerilor nostri. Cautam mereu sa usuram vietile romanilor, punandu-le la dispozitie o metoda de plata sigura, facila, comoda, pentru cat mai multe servicii. Suntem mandri de evolutia acestui parteneriat si de rezultatele inregistrate pana acum si suntem convinsi ca in viitor si mai multi romani isi vor lua rovinieta de la magazinul lor PayPoint”, a declarat si Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania. 

Scala Assistance beneficiaza de o prezenta multinationala, investeste continuu in dezvoltarea retelei sale de vanzari retail si corporate si se preocupa de diversificarea gamei de servicii in acord cu nevoile consumatorilor sai. Actualmente, compania opereaza peste 10.000 de puncte autorizate de vanzare a rovinietelor cu o prezenta activa in Romania, Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova.

Scala Assistance a introdus in Romania conceptul de vanzare online a rovinietelor in anul 2007, prin dezvoltarea site-ului roviniete.ro. 

PayPoint este principalul operator de incasare plati, incarcare electronica si transfer de bani in puncte comerciale. Compania este recunoscuta pentru tehnologia avansata, pentru serviciile puse la dispozitie consumatorilor si pentru pozitia de lider in colectarea de plati efectuate prin intermediul retelelor de terminale electronice amplasate in magazine de proximitate. 

Mai multe informatii despre Scala Assistance sunt disponibile pe site-ul: 

http://www.scalaholding.ro;

Contact: Scala Assistance SRL ROMANIA

Telefon: (004) 0732.773.773

Telefon: (004) 0371.052.082

Domenii: Auto

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!