Scapa de parul nedorit, iritatii si foliculita cu Epilare Definitiva

Publicat pe 20 Ianuarie 2023
Uita de grija parului nedorit, iritatii sau foliculita! Alege epilarea definitiva cu cel mai performant laser Elysion Pro U. 3500W asigura garantia eficientei, iar tu te bucuri de cel mai nou si eficient laser dioda, rezultate vizibile cu mai putine sedinte.

Vrei epilare definitiva? Alege un aparat medical testat si aprobat in Europa! Elysion PRO U 3500W este cel mai nou aparat de la Cocoon Medical, mult mai puternic si mai rapid.

Epilare Definitiva cu Laser Elysion PRO U este cea mai eficienta metoda de a scapa de parul inestetic – rapid, sigur si fara durere datorita tehnologiei de ultima generatie. Elysion PRO U este un laser medical, testat si aprobat in Europa, mult mai eficient fata de alte lasere Dioda. Aparatul are acum 3500W si aplicator dublu ceea ce scurteaza timpul de aplicare. Este produs in Spania de una dintre cele mai populare companii, Cocoon Medical.

Epilare definitiva cu laser Elysion PRO U ofera garantia rezultatelor chiar de la prima sedinta, pe orice tip de piele, indiferent de sezon.

Elysion PRO U foloseste o sursa puternica de laser dioda de 3500w, 4 lungimi de unda si tehnologie integrata pentru pusluri ultrascurte. De aceea, Elysion trateaza rapid si eficient orice fototip.

Epilare definitiva pret? Gasesti cel mai bun pret pentru epilarea cu laser Elysion pe platforma de promovare online www.IzzyReduceri.ro sau direct pe site Lagoon.Beauty! ACUM platesti doar 3500 de lei pentru 6 sedinte complete de epilare FULL BODY sau 850 de lei pentru 20 de sedinte zone mici.

Te vei simti bine si in siguranta! Salonul este elegant si se respecta normele sanitare Covid. Situat in Floreasca, in Laguna Residence; parcare gratuita.

Elysion Pro U 3500W

VERSATIL SI EFICIENT PENTRU TOATE ZONELE CORPULUI SI TIPUFILE DE PAR

elysion-pro-u este conceput pentru a lucra cu lungimea de unda de 810 nm, pentru a indeparta orice tip de par de pe orice tip de piele.

Puterea sa mare de 3500 W asigura eficienta si siguranta maxima, garantand cea mare profitabilitate.

Frecventa repetitiei puisului de 3 Hz in modul static si 15 Hz in moduldinamic, pe langa spot size-ul de 18x10, face ca elysion-pro-u sa devina unul dintre cele mai rapide, sigure, puternice si eficiente echipamente de pe piata. Este eficient chiar si pe parul rezidual al ultimelor sesiuni.

Echipament cu aplicator 18x10 mm: Puterea mare, fluenta inalta si Pulsuri Ultra Scurte potrivite pentru toate tipurile de pacienti.

CRYSTAL FREEZE

"crystal freeze" este un sistem de securitate ce protejeaza pielea si, deasemenea, ofera o senzatie de confort.

Are un efect paralel, deoarece evita incalzirea epidermala in timp ce sunt emise pulsurile, permitand astfel racirea zonei intre impulsuri.

Cate sedinte sunt necesare?

Din cauza faptului ca nu toti foliculii de par sunt in stare activa simultan sunt necesare mai multe sedinte pentru eliminarea completa a firelor de par. Numarul de sedinte este influentat de tipul pielii si tipul de par al fiecaruia. Cocoon Medical, compania producatoare a Elysion PRO U apreciaza ca un numar de 3 – 8 sedinte ar duce la eliminarea definitiva a firelor de par.

Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva cu laser?

Durata sedintelor de epilare cu laser depinde de zona si de pilozitatea, astfel ca poate fi de 10 minute pentru zona buzei superioare sau 60 de minute pentru picior complet.

Exista efecte secundare utilizarii Elysion PRO U?

Efectele secundare ale epilarii laser cu Elysion PRO U sunt inexistente sau minime. In general nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu tatuaje, persoanelor cu infectii sau iritatii ale pielii, persoanelor cu probleme oncologice sau aflate sub tratament medicamentos.

Cum ma pregatesc inainte de sedintele de epilare?

Este nevoie sa radeti cu lama toate zonele pe care le vom trata ( preferabil cu 12 h inainte)

Alte contradicții inainte de procedura:

 Fara antiinflamatoare si analgezice (8 ore inaintea sedintei), antibiotice(5-7 zile), expunere la soare/solar (3 zile), bai fierbinti, sauna, sala, creme, uleiuri, deodorant cu alcool.

Te-am convins? Vrei sa scapi de grija parului nedorit, de aspectul inestetic si de firele crescute sub piele? Atunci profita de pretul redus si cumpara voucherul disponibil pe Lagoon.Beauty!

Domenii: Retail, Media, Lifestyle

PR@IzzyReduceri.ro

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!