Scaunele de gaming merită cumpărate?

Publicat pe 27 Septembrie 2018
Apariția unor jocuri video moderne și inovatoare a făcut din ce în ce mai mulți oameni să petreacă multe ore în fața calculatorului. Ca urmare, s-a născut și o piață care dorește să ofere produse și articole care le garantează confort în timpului jocului. Unul dintre elementele cu cea mai mare dezvoltare a fost scaunul de gaming.

În ciuda acestui fapt, mulți gameri au îndoieli în ceea ce privește acest scaun. Pe lângă faptul că investesc bani în cea mai bună uitate și memorie RAM, ar trebui să cumpere și unul dintre aceste scaune. 

 Printre întrebările care apar sunt cele referitoare la beneficiile asupra sănătății și performanței de joc. Dacă sunteți pasionați de jocuri pe pc, vă vom spune câteva aspecte, astfel încât să înțelegeți dacă merită sau nu merită să cumpărați un scaun de gaming.

Ce caracteristici au acestea?

Primul lucru pe care ar trebui să-l știți este ce reprezintă acest scaun. Deși există diverse modele, majoritatea scaunelor de jocuri au următoarele caracteristici: au spătar mare și înclinat, cotiere ajustabile, șezut reglabil pe înălțime, roți. De asemenea, au design ergonomic și sunt de obicei realizate în culori strălucitoare și îndrăznețe.

Dispun de spumă cu memorie care se adaptează greutății și mișcărilor utilizatorului. În ceea ce privește materialul scaunului, acesta poate fi din piele sintetică sau pânză. Multe scaune dispun de o pârghie care permite înclinarea și se rotesc la 360 de grade pe axa lor.

Unele modele vin cu accesorii, cum ar fi perne detașabile pentru cap și zona lombară. Cele mai moderne pot fi echipate cu difuzoare, receptor radio, intrări pentru conectarea comenzilor, volan și chiar și cu mese detașabile pe care se poate pune laptop-ul sau mouse-ul.

Sănătate

Acum, sigur doriți să știți ce beneficii în ceea ce privește sănătatea le oferă jucătorilor. În primul rând, prin schimbarea scaunului de birou tradițional și rigid cu unul exclusiv pentru jocuri, vă puteți îmbunătăți sănătatea considerabil.

 Designul său ergonomic garantează un suport perfect pentru partea interioară a spatelui și gâtului. În plus, așa zisa susținere crește dacă scaunul dispune de o pernă lombară și de tetieră. Acestea îmbunătățesc poziția în timpul jocului, menținând coloana vertebrală dreaptă. Acest lucru înseamnă că puteți petrece multe ore în fața computerului fără să vă apară dureri de cap, de coloană vertebrală sau de gât. Pe termen lung ar putea apărea leziuni și în alte părți ale corpului și chiar la organele interne.

În plus, faptul că puteți susține brațele la înălțimea dorită, înclinând și sprijinind picioarele în mod corespunzător, va împiedica amorțirea extremităților. Și crampele vor fi lucruri de domeniul trecutului datorită densității spumei care se va schimba în funcție de greutatea persoanei. Toate acestea conduc la o circulație mai bună a sângelui și la evitarea venelor varicoase.

Confort

Se manifestă atunci când jucătorul poate menține o poziție ergonomică, cu mâinile și picioarele susținute corect, și are, de asemenea, libertatea de a se înclina pentru a se odihni sau de a se mișca în jurul camerei. Acest confort va crește dacă scaunul folosit dispune de o pernă lombară sau tetieră pentru a vă sprijini gâtul și coloana vertebrală.

Așa cum corectarea poziția în mediul de lucru favorizează sau mărește performanța, același lucru se poate întâmpla și în cazul jocurilor atunci când se utilizează un scaun special conceput pentru a efectua această activitate.

Ei bine, dacă vă veți simți confortabil și veți putea adapta scaunul la nevoile voastre, veți simți mai puțin stresul și, prin urmare, veți juca mai relaxat. Această stare de spirit adăugată la abilitățile de joc și la practică va afecta pozitiv jocul.

Preț

Desigur, prețul joacă un rol foarte important. Există o varietate de tipuri și mărci pe piață. Dacă într-adevăr credeți că merită să vă achiziționați un scaun de gaming, intrați pe promotii-scaune.ro. În acest magazin veți găsi o gamă variată de scaune de gaming ieftine și de cea mai bună calitate.

De exemplu, dacă veți intra de Black Friday în acest magazin, veți avea posibilitatea să cumpărați scaunul Arka Luxury B146B la un preț foarte bun. De îndată ce îl veți achiziționa, veți înțelege care este diferența între un scaun obișnuit și un scaun de gaming. Experiența de joc va fi una mult mai plăcută, iar sănătatea vă va fi protejată.

Promotii-scaune.ro vă așteaptă cu scaune de gaming ieftine de Black Friday! Nu uitați, cumpărați!

Domenii: Retail

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →