Scaunul auto Nuna a primit distinctii de prestigiu

Publicat pe 15 Decembrie 2017
NUNA aduce in Romania noul scaun auto REBL™ Plus

Inspirat din simplitatea si ingeniozitatea designului olandez, produsele Nuna sunt simple, sigure si, in acelasi timp, adaptabile nevoilor tale.

Scaunul auto rotativ 360°, i-size REBL™ Plus, care face parte din familia Nuna -

a primit calificativul “GOOD” (2.2) pentru siguranta si “GOOD” (2.5) per total, la renumitul Stiftung Warentest si ADAC.

Testat impreuna cu alte 16 scaune auto diferite, REBL Plus a fost evaluat la capitolele siguranta, manevrabilitate, ergonomie, precum si la continut de substante nocive.

Scaunul a fost proiectat pentru a oferi micilor calatori siguranta prelungita, de la nastere pana la 4 ani (de la 40 la 105 cm), fiind in acelasi timp ultra-confortabil pentru plimbarile micilor calatori. REBL plus ofera siguranta maxima, intrucat intruneste cele mai stricte si mai sigure standarde EU i-size prin:

    • Depasirea cerintelor standardizate si riguroase referitoare la impactul lateral, oferind o protectie totala mult mai buna in cazul unui impact.

    • Pozitionarea copiilor in timpul calatoriei cu spatele la directia de mers pana la cel putin 15 luni (rear-facing)

    • Indicator care atesta instalarea corecta a sistemului ISOFIX, reducand astfel erorile de instalare.

Caracteristicile REBL Plus care ies in evidenta includ:

    • Satisfacerea si depasirea standardelor i-size ECE R129 prin posibilitatea de a creste o data cu copilul

    • Permite pozitionarea cu spatele la sensul de mers (rear - facing) pana la 4 ani (18.5 kg/105 cm)

    • Combinarea materialelor ultra flexibile si a otelului pentru a crea tehnologia otelului super rezistent.

    • Sezut cu rotatie la 360° si 7 pozitii de inclinare dublate de asistenta la incarcarea pe nivel.

    • Protectie laterala integrata complet, prin sistemul Nuna smart SIP si spuma ce absoarbe energia generata un urma unui impact

    • Insert pentru nou nascut pentru cap si corp, ce pot fi indepartate pe masura ce copilul creste.

“Scopul nostru este acela de a crea produse cu functii si design smart, dar in acelasi timp ne straduim sa furnizam protectie maxima pentru cei mici. Faptul ca REBL Plus a primit aceste distinctii este in acelasi timp o onoare si o confirmare a faptului ca designul acestuia a atins obiectivul nostru per total. Suntem nerabdatori sa continuam dezvoltarea de solutii smart, cu promisiunea de a nu ne multumi doar cu atingerea unui standard, ci de a merge intotdeauna dincolo de limite”. - a declarat Esther Saint, Director Marketing de Produs la Nuna International.

Pentru mai multe detalii despre standardele inalte ale programului Nuna vizitati site-ul https://www.nuna.eu/car-seat-headquarters

REBL plus este proiectat pentru copiii cu inaltime intre 40 cm si 105 cm, sau 18.5 kg. Disponibil in cinci culori: caviar, slate, indigo, berry si suited, REBL Plus este vandut in magazinele si la distribuitorii listati pe nuna.eu.

Pentru imagini sau mostre de produs pentru recenzii, contactati echipa de marketing Nuna Romania la marketing@bebebrands.ro

---

Nuna, brandul global cu radacini olandeze, s-a concentrat pe obiectivul de a crea produse pentru bebelusi cu design smart, util si indraznet. Primele experiente ale parintilor ne arata ca functionalitatea si eleganta sunt balansul perfect cand vine vorba de solutiile istete ale Nuna. Inspirati de liniile clare si ingeniozitatea designului olandez, colectia de produse NUNA este una simpla, sigura si flexibila, asa cum noii, parinti, avem nevoie sa fie. Afla mai multe la nuna.eu.

Domenii: Retail

sc senses srl

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!