Scoala de machiaj - O noua teorie in arta machiajului

Publicat pe 17 Aprilie 2018
Sa presupunem ca deja lucrezi ca maestru intr-un salon de infrumusetare. Esti creativ si in mod constant cauti ceva nou, de aceea decizi sa stapanesti o noua etapa in profesia ta. Deci, unde sa cauti ceva nou in domeniul machiajului? De cat timp, bani si energie ai nevoie pentru a stapani o noua teorie in arta machiajului?

Sa presupunem ca deja lucrezi ca maestru intr-un salon de infrumusetare. Esti creativ si in mod constant cauti ceva nou, de aceea decizi sa stapanesti o noua etapa in profesia ta. Deci, unde sa cauti ceva nou in domeniul machiajului? De cat timp, bani si energie ai nevoie pentru a stapani o noua teorie in arta machiajului?

Primul pas pe care il ai de facut, este sa mergi la scoala machiaj Bucuresti, pentru a te inscrie la cursul de make up pentru avansati. Poti exclude cursurile de baza pentru incepatori sau cursurile de baza Express tot pentru incepatori, cursul de automachiaj, insa poti opta pentru cursurile individuale de baza in make up, deoarece atentia va fi focusata doar pe tine. Durata acestor cursuri este diferita. Totul depinde de programul educational si de numarul de ore practice. Daca vei arunca o privire pe site sau daca vei suna, vei primi informatiile necesare.

Pretul fiecarui curs nu este foarte mare, insa doar de tine depinde daca iti permiti sau nu, iar pentru acest lucru numai tu decizi. Ce trebuie sa iei in considerare atunci cand alegi scoala de make up adecvata pentru tine si la ce ar trebui sa acorzi atentie?

Atunci cand alegi o scoala ar trebui sa vizionezi in primul rand portofoliul, deoarece numai asa poti vedea ceea ce vei invata si tu, precum si munca profesorilor si a elevilor absolventi. Astfel vei putea evalua rezultatele practice si vei putea gasi un program de studio interesant. Cel mai important lucru este sa iti evaluezi ambitiile, aspiratiile si pe baza acestei optiuni, sa alegi ceea ce consideri ca vei dori sa inveti. Sistemul de formare in scoala machiaj Bucuresti, are ca scop aplicarea practica a cunostintelor si abilitatilor dobandite. Misiunea scolii este de a crea conditii optime, pentru ca elevii sa poata stapani arta machiajului si ceea ce este necesar pentru o munca profesionala de succes.

Au fost dezvoltate mai mult de 6 programe de formare pentru incepatori si profesionisti, pentru artisti de make-up si pentru cei care doresc sa scrie cum se aplica extensiile de gene. Daca vei alege un curs de baza Express pentru incepatori, care dureaza doar doua saptamani de studii intensive, vei stapani o noua specialitate, extinzand gama de servicii ale salonului in care vei lucra sau lucrezi deja. Invata sa fii campionul scolii, deoarece la finalul acestor cursuri makeup vei primi un certificate de absolvire, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, si care va fi recunoscut in Uniunea Europeana.

Scoala a acumulat o vasta experienta practica prin participarea la concursuri in toate domeniile de machiaj. Baza oricarei scoli este cosmetica decorativa. Aceasta cosmetica de renume, este aplicata in domeniul cinematografiei si este folosita de profesionisti, pentru a realiza machiajul de scena al actorilor. Personalitatea profesorului, capacitatea sa de a-si transmite cunostintele, sunt momentele fundamentale ale invataturii tale eficiente. In scoala machiaj Bucuresti, exista un numar important de artisti de machiaj care sunt gata sa-ti impartaseasca cunostinte. Printre acestia se numara si maestrul care a infiintat scoala, precum si cei care lucreaza in scoli bine-cunoscute si chiar foarte putin cunoscute.

Domenii: Afaceri, Media, Educatie

DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →