Scoala de machiaj Paulina Buldumea – Avantaje si oportunitati

Publicat pe 28 Martie 2018
Un artist de make-up este un specialist in crearea unei imagini cu ajutorul diferitelor tehnici de machiaj. Aceasta este o profesie luminata si interesanta, care ofera nu numai o oportunitate de a crea, ci si conexiuni indraznete.

Un artist de make-up este un specialist in crearea unei imagini cu ajutorul diferitelor tehnici de machiaj. Aceasta este o profesie luminata si interesanta, care ofera nu numai o oportunitate de a crea, ci si conexiuni indraznete.

Make-up-ul este aplicarea cosmeticelor decorative pe pielea fetei, acest decor fiind necesar pentru a crea o anumita imagine sau pentru a masca defectele. Arta machiajului a aparut inca din cele mai vechi timpuri. Prima mentiune scrisa despre machiaj a fost lasata de filozoful Ovidiu in lucrarea sa "Stiinta iubirii". El a sugerat ca defectele de pe fata femeilor ar trebui sa fie mascate. Machiajul s-a dezvoltat rapid si a fost descris destul de putin. Numai cateva litere te informeaza despre tendintele si oportunitatile diferitelor ere. Abia in secolul al XX-lea au aparut metode de machiaj nefiresti.

Din compozitia de cosmetice a inceput sa dispara materiale daunatoare, cosmeticele devenind mai mult de calitative. Odata cu aparitia cinematografiei, au aparut primii artisti de make-up. Erau aceia care, odata cu trecerea timpului, si-au schimbat abilitatile pentru a deveni artisti de machiaj. Aceasta profesie a fost recent separata de industria cinematografica si a devenit disponibila pentru oricine isi doreste sa devina asa ceva.

In prezent, artistul de make-up poate fi gasit in fiecare salon de infrumusetare, insa orice artist make-up trebuie sa cunoasca tainele machiajului si ale fetei, iar acest lucru trebuie invatat. La Scoala de machiaj paulina Buldumea, pe care o poti gasi pe site-ul www.paulinabuldumea.com un curs make up include o gama larga de directii. In functie de curs, poti invata mai multe tipuri de machiaj, exersand o gama vasta de aplicarea a cosmeticelor pe pielea fetei clientelor. Astfel, vei putea invata sa ascunzi deficientele si sa subliniezi tot ceea ce este mai frumos. Ca urmare a absolvirii unui curs make up la Scoala de machiaj Paulina Buldumea, vei deveni specialist in arta machiajului si adesea vei fi solicitat pentru nunti si alte sarbatori.

Artistul Make-up este un specialist care creeaza o imagine noua unei cliente, si care de multe ori, ramane permanenta pentru acea persoana. Activitatea sa include selectia tehnicilor de machiaj optim pentru viata de zi cu zi si pentru seara. Adesea sarcina unui astfel de profesor- maestru este sa-si invete elevii, tehnica de a aplica machiajul pentru clienti.

Make-up artistul-cosmetolog este un maestru, care nu numai ca va imbunatati imaginea, ci ii va invata pe elevi si elementele de baza ale ingrijirii fetei si a pielii. El va folosi cele mai bune produse cosmetice la orele de practica. Pentru aceasta, in plus fata de cursurile de machiaj, trebuie sa obtii un certificat de cosmetolog.

La aceste cursuri make up Bucuresti vei invata ca profesia artistului de machiaj este creativa. Si pentru ca esti destul de tanar, vei fi in continua dezvoltare, putand opta la inceput pentru cursurile de baza in make up pentru incepatori, continuand un curs de make up pentru avansati. Inovatiile apar foarte des, ceea ce garanteaza o dezvoltare constanta.

Cele mai noi si mai stralucite tendinte de machiaj pot fi studiate la cursurile de make-up ale Scolii de machiaj Paulina Buldumea. Confirmarea formarii viitoare va fi certificatul de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, precum si de Uniunea Europeana.

Domenii: Afaceri, Media, Educatie

DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →