Scoala de make up Paulina Buldumea – Predarea frumusetii

Publicat pe 27 Martie 2018
Scoala de machiaj Paulina Buldumea este o garantie a calitatii inalte si a educatiei profesionale. Programele unice, dezvoltate pe baza multor ani de experienta, indeplinesc cele mai relevante cerinte ale pietei.

Scoala makeup Paulina Buldumea este o garantie a calitatii inalte si a educatiei profesionale. Programele unice, dezvoltate pe baza multor ani de experienta, indeplinesc cele mai relevante cerinte ale pietei. Cu noi poti invata de la zero sau iti poti imbunatati abilitatile de make up artist pas cu pas. Pe site-ul www.paulinabuldumea.com poti afla despre cursurile de baza in make-up pentru incepatori, cursuri de baza Express pentru incepatori, cursuri individuale de baza pentru incepatori, curs de automachiaj, curs de make-up pentru avansati, curs de aplicare a extensiilor de gene, si, de asemenea, poti vedea proiectele personale ale Paulinei Buldumea si ale absolventilor sai.

Beneficii

Beneficiile pe care le poti avea urmand unul dintre cursurile Scolii de machiaj, sunt cunostintele actuale si fundamentale, care cuprind programele de formare actualizate in mod constant, in conformitate cu ultimele tendinte din industria modei, precum si de un sistem de formare optim, pentru a invata cunostintele si a pune in practica ceea ce ai invatat la aceste cursuri make up artist. Nu ne intindem cursurile de formare pe o perioada mare de timp, deoarece imbogatim cunostintele elevilor intr-un proces educational intensiv, prin orele care sunt tinute zilnic pentru fiecare curs in parte.

O atentie deosebita este acordata componentei practice a instruirii, fiecare curs constand intr-un procent de 50-70% de practica. Vei capata incredere si vei reusi sa pui in practica tot ceea ce ai invatat la un curs make up, iar dupa terminarea scolii, vei putea sa incepi sa lucrezi imediat. Cu ajutorul certificatului de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatie, cu siguranta vei putea sa-ti deschizi propriul salon sau vei putea merge cu incredere la un interviu pentru angajare in acest domeniu. Mai mult de 80% dintre elevii nostri lucreaza cu succes si se simt confortabil in aceasta zona.

Abordarea se face individual, deoarece formarea are loc in grupuri mici. Elevii se simt confortabil si primesc atentia maxima din partea profesorului. Cosmetica si materialele profesionale sunt oferite gratuit de catre scoala. Elevii au oportunitatea de a cunoaste cele mai bune produse ale mai multor marci diferite. Acest lucru va face posibila realizarea unor lucrari excelente si de calitate si nu pentru folosirea materialelor inutil. Un curs de baza in make up pentru incepatori consta in 120 de ore de studiu, fiind conceput atat pentru cei care vor sa ia totul de la zero, cat si pentru cei experimentati, deoarece implica o imersiune mai profunda in profesie, o pregatire teoretica si o practica puternica.

Dupa fiecare subiect de curs, practica de machiaj este obligatorie. Scoala ofera diferite modele gratuite. Este necesar ca elevii sa invete formele fetei si sa lucreze pe diferite forme si texturi ale pielii. Daca vrei sa te inscrii la scoala machiaj Bucuresti Paulina Budulmea, nu trebuie decat sa intri pe site-ul scolii pentru a completa formularul online sau pentru a afla numarul de telefon, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Domenii: Afaceri, Media, Educatie

DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →