Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Publicat pe 11 Iulie 2018
Tot ce trebuie sa stiti despre etapele preliminare atunci cand v-ati inscris la scoala de soferi

In momentul in care va inscrieti la scoala de soferi incep sa curga si intrebarile cu privire la modul de desfasurare al cursurilor, orarul dar si cand veti incepe orele de conducere. Pe parcurs vor aparea o multime de intrebari dar cu ajutorul nostru veti putea sa gasiti raspuns pentru toate.

Etapa preliminara de pregatire pentru examen

Conform reglementarilor, inainte de inceperea pregatirii practice cursantii inscrisi la scoala de soferi trebuie sa aiba cunostinte minime legislative. Acesta este momentul in care se impart suporturile de curs, se studiaza legislatia si apoi se da un test preliminar foarte asemanator cu chestionarele care se dau la examen si pe care le veti rezolva acasa sau in sala de studiu de la scoala de soferi.

Totodata in aceasta etapa preliminara se incepe studiul indicatoarelor rutiere fara de care cursantul nu va putea sa se descurce in traficul rutier din oras. Cu siguranta, partea teoretica isi are importanta intrucat poate sa ofere o serie de informatii care il vor ajuta pe cursant sa asimileze toate cunostintele necesare pentru a putea conduce un autovehicul pe drumurile publice. Primele cursuri de la scoala de soferi se vor desfasura in sala special amenajata in acest scop si de abia dupa cateva cursuri se vor incepe si orele de conducere.

In momentul inscrierii la scoala de soferi vi se vor specifica toate informatiile pe care trebuie sa le cunoasteti legat de completarea dosarului pentru examen. Acesta se va completa ulterior in functie de cele comunicate de personalul de la scoala de soferi.

Fiecare dintre etapele pe care le parcurgeti la scoala de soferi este esentiala si este bine sa participati la toate orele de curs. La scoala de soferi Drive School veti putea sa acumulati toate informatiile esentiale cu privire la pregatirea pentru examen. O data ce veti asimila cunostintele necesare veti putea sa va pregatiti corespunzator.

La Drive School intotdeauna puteti conta pe ajutorul profesionistilor

Recomandarea noastra este sa incepeti sa invatati cat mai timpuriu si sa va constituiti un plan de studiu eficient. Veti constata ca pe masura ce incepeti sa completati chestionare si ati avansat suficient de mult, ca v-ati familiarizat deja cu intrebarile si cum multe se repeta veti sti deja in mod automat cum sa raspundeti.

Daca lasati totul pe ultima suta de metri veti fi destul de stresati si nu veti reusi sa retineti intr-un timp asa de scurt totul. Instructorii si lectorii de la scoala de soferi Drive School va vor oferi toate informatiile necesare dar si sprijinul lor. Prin intermediul experientei si profesionalismului pe care il gasiti aici veti putea sa va construiti o baza solida prin intermediul caruia va veti crea experienta proprie in arta condusului.

La scoala de soferi Drive School procesul de invatare ( chestionare auto ) vi se va parea destul de simplu intrucat totul este explicat in asa fel incat sa intelegeti cat mai bine. Pentru mai multe informatii dar szi sfaturi utile va asteptam pe site-ul nostru `` scoala de soferi ``.

DIRECTOR: Nicu Comandatu

Domenii: Afaceri, Auto, Retail, New Media, HR

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →