Scoala de soferi – un pas inainte catre a fi sofer

Publicat pe 10 Noiembrie 2016
Cateva ponturi pentru absolvirea scolii de soferi

Iata ca a sosit si unul dintre momentele cele mai asteptate dar si cele mai importante din viata dumneavoastra: sa dati examenul pentru obtinerea permisului de conducere. De asemenea, a sosit si momentul in care trebuie sa va informati cel mai mult pentru a alege scoala de soferi potrivita. Sau chiar daca ati facut acest pas atunci cu siguranta trebuie sa stiti ca acest lucru nu inseamna ca trebuie sa va opriti aici.

Cateva ponturi pentru absolvirea scolii de soferi 

La scoala de soferi trebuie sa treceti printr-o serie de pasi esentiali pentru a putea spune ca ati parcurs tot ce trebuia sa obtineti permisul de conducere. Unii spun ca este un mit sa reusesti sa iei examenul din prima dar adevarul care sta dincolo de acest lucru este altul. Instructorul poate sa fie cel mai bun de pe pamant atat timp cat cursantul dovedeste o lipsa de interes. Pana la urma aprofundarea informatiilor primite la scoala de soferi este cel mai important lucru. Parcurgerea orelor de traseu si a teoriei aferente pentru pregatirea examenului sunt deosebit de importante.  

Examenul pentru obtinerea permisului de conducere incorporeaza ambele tipuri de pregatiri. Pentru acest lucru, parcurgerea chestionarelor si a legislatiei rutiere trebuie sa o faceti intr-un mediu care favorizeaza invatarea. Daca acasa nu aveti timpul sau mediul favorabil va recomandam sa invatati la scoala de soferi.

Pe timpul orelor tinute de un lector profesionist este recomandat sa adresati toate intrebarile legate de acele parti ale teoriei care nu le intelegeti sau pe care nu puteti nicicum sa le invatati. La orele de conducere asigurati-va ca va concentrati la maxim asupra indicatiilor, masinii, instructorului dar si a actiunilor intreprinse in trafic. Nu uitati ca in momentul in care dati traseul acesta va fi dat cu un politist care poate sa va supuna la asa zise ,,indicatii capcana”. Au fost multi care au picat tocmai dintr-o cauza similara la examen. O pregatire temeinica inseamna sa parcurgeti de cel putin doua ori cursurile si legislatia apoi sa completati cat mai multe chestionare.

Despre instructori dar si cum puteti sa va inscrieti

Scoala de soferi va pune la dispozitie instructori auto atorizati pentru pregatirea dumneavoastra si dispune de masini diverse pe care sa puteti invata tainele condusului dar si aceasta alegere depinde de cativa factori esentiali. Daca preferati un anumit model de masina sau doriti sa invatati pe acel tip de autoturism pe care urmeaza sa o conduceti este bine sa informati scoala de soferi despre astfel de aspecte.

Dar cel mai important este modul in care va intelegeti cu instructorul, daca acesta este autoritar si nu puteti sa va concentrati asupra drumului atunci cu siguranta nu veti reusi sa invatati mare lucru.

La scoala de soferi Drive School o sa fiti pregatiti nu numai pentru a lua examenul pentru permisul de conducere dar veti deveni un adevarat sofer pentru tot restul vietii. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul nostru www.driveschool.ro unde veti gasi toate informatiile necesare dar si datele de contact pentru a sti cum sa va inscrieti.

Director: Nicolae Comandatu

Domenii: Investitii

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!