SCPA Murar și Asociații anunță înființarea Murar Insolv Reorganizare & Lichidare IPURL.

Publicat pe 15 Martie 2018
Societatea de avocați Murar și Asociații informează public constituirea începând cu anul 2017, a firmei de insolvență Murar Insolv Reorganizare & Lichidare IPURL.

Societatea de avocați Murar și Asociații informează public constituirea începând cu anul 2017, a firmei de insolvență Murar Insolv Reorganizare & Lichidare IPURL, entitate menită să gestioneze de o manieră cât mai eficientă numărul în continuă creștere al cererilor de reprezentare și asistare juridică în materia insolvenței adresate SCPA Murar și Asociații, înțelegând, astfel, să ofere clienților, servicii juridice complete în materia insolvenței și dreptului creditorilor. Scopul declarat al constituirii Murar Insolv Reorganizare & Lichidare IPURL este acela de a ”consolida și extinde totodată departamentul de insolvență al SCPA Murar și Asociații, reușind astfel să aducem clienților noștri rezultate dintre cele mai satisfăcătoare în privința soluționării dosarelor de insolvență prin oferirea de servicii complexe și complete ”, după cum afirmă Cristian Murar, Avocat Coordonator al SCPA Murar și Asociații și totodată Asociat Coordonator al Murar Insolv Reorganizare & Insolvență IPURL. 

Societatea de insolvență beneficiază în permanență de întregul suport uman și logistic al SCPA Murar și Asociații, societate cu o vechime de aproape 10 ani în avocatura de business și în cadrul căreia activează un număr important de avocați și personal administrativ familiarizat și specializat în procedura insolvenței. În acest sens, Murar Insolv Reorganizare & Lichidare IPURL colaborează îndeaproape cu toate departamentele din cadrul SCPA Murar și Asociații, precum cele de drept fiscal, societar, al muncii ori de litigii, reușind astfel să ofere clienților săi servicii integrate complete. Totodată, toate dosarele de insolvență vor fi gestionate de Murar Insolv Reorganizare & Insolvență IPURL sub forma de organizare a unui Consorțiu, alături de o reputată societate de insolvență, Signum Insolvency SPRL, societate cu o vechime și experiență considerabilă în piața insolvenței din România, astfel încât numărul de practicieni în insolvență și specialiști va fi întotdeauna suficient pentru a asigura buna desfășurare a procedurii.

Printre serviciile oferite Murar Insolv se numără consultanța în pre-insolvență, întocmirea planului de reorganizare și analiza posibilităților de redresare a societății debitoare aflată în insolvență, gestionarea procedurilor de reorganizare judiciară, lichidarea judiciară și lichidare voluntară, etc.

Murar Insolv Reorganizare & Insolvență IPURL a fost înscrisă în Registrul Formelor de Organizare în data de 23.06.2017 sub numărul RFO II – 0900 și este membră a Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România – Filiala București.

”Dorim ca numeroasele solicitări ale clienților noștri în legătura cu procedura insolvenței să poată fi soluționate cu profesionalismul și celeritatea așteptate de către clienții săi, iar acest fapt se poate realiza nemijlocit, prin directa colaborare a celor două entități. Constituirea firmei de insolvență vine astfel ca o urmare firească a numărului tot mai mare de dosare de insolvență preluate de către societatea de avocatură, precum și a solicitărilor venite din partea clienților noștri cu privire la o protejare cât mai bună a drepturilor lor patrimoniale”, mai afirmă Cristian Murar.

Despre Murar și Asociații: ”Activitatea Societății noastre de avocați a început acum mai bine de 9 ani, atunci când Cristian Murar, alături de partenerul acestuia, George Murar, au reunit sub același nume eforturile și experiența mai multor avocați colaboratori, fiecare dintre aceștia fiind specializat în diferite ramuri ale dreptului afacerilor. Experiența avocaților noștri, acumulată de-a lungul anilor, în domeniile de competență ale Murar și Asociații, precum achizițiile publice, dreptul societar şi dreptul muncii, recuperarea de creanțe comerciale şi bugetare, insolvență şi dreptul creditorilor, dreptul concurenței şi dreptul proprietății intelectuale, contenciosul administrativ şi fiscal, dreptul contractelor, etc., conferă societății noastre de avocați un statut de înalt nivel profesional, exprimat prin excelentele rezultate obținute și transpus în relațiile foarte bune pe care le avem cu clienții noștri.”

Domenii: Afaceri

SC THE MARKERS CONSULT SRL

Agentie de marketing si publicitate care ofera rezultate remarcabile si consultanta tuturor celor ce doresc promovare.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!