Scrisoarea unui SEO - va voi explica de ce aveti nevoie de mine

Publicat pe 3 Iulie 2020
Dragă cititoare, dragă cititor. Indiferent dacă deti o companie, un brand sau esti un blogger, dacă ai un site web, ai nevoie de mine! În acest articol vă voi explica cum funcționează SEO și de ce un specialist in acest domeniu este indispensabil pentru afacerea ta.

Să începem de la baze: ce este acest SEO despre care vorbește toată lumea?

SEO = Optimizarea motorului de căutare . Este vorba despre optimizarea site-ului dvs. pentru a-l face vizibil pe Google și alte motoare de căutare.

De exemplu: daca aveti un magazin online care vinde și personalizează șosete , veți dori cu siguranță să apară printre primele rezultate pe Google pentru un utilizator care caută șosete personalizate sau șosete cu imprimare personalizată.

Treaba mea ca specialist ce ofera servicii SEO este să fac posibil acest lucru. Adică permiteți utilizatorilor care caută pe Google cuvinte cheie legate de afacerea dvs. să vă găsească magazinul imediat; deci utilizatorul care va găsi ceea ce caută va fi fericit, veți fi fericit că veți obține trafic calificat pe site, Google va fi fericit care a arătat rezultatul potrivit pentru persoana potrivită!

Iată cele 5 motive pentru care ai nevoie de un specialist SEO:

1) Creșterea traficului

Majoritatea utilizatorilor care navighează pe web au mai multe șanse să dea click pe unul dintre primele 5 rezultate SERP (pagina cu rezultate Google). Acest lucru este indispensabil mai ales cand vine vorba de un magazin online.

Toate rezultatele și activitățile despre care vorbesc sunt urmărite și cuantificabile. Prin Google Analytics vă puteți face o idee despre modul în care utilizatorii au vizitat site-ul dvs. (cât timp au stat, care dintre ele și câte pagini au vizitat ...), în timp ce Google Search Console vă arată ce cuvinte cheie au fost cele mai clicate și poziția site-ului dvs. în SERP pentru acele cuvinte cheie.

2) Înaintea adversarilor

Există instrumente online care vă pot spune pentru ce cuvinte cheie concurenții dvs. sunt mai bine poziționati decât site-ul dvs.

Printre aceste instrumente, vă pot recomanda Ahrefs sau SemRush dacă doriți informații despre piața externă.

Dacă nu doriți ca concurentul dvs. să ia toate clickurile potențialilor dvs. clienți, mai bine să vă bazați pe un SEO care să poată lucra la cuvintele cheie ale site-ului pentru a-l încadra printre primele 5 poziții ale rezultatelor căutării.

3) SEO aduce credibilitate

Activitățile de optimizare a site-ului nu numai că îmbunătățesc vizibilitatea acestuia pentru cuvintele cheie care sunt cele mai importante pentru afacerea dvs., dar îmbunătățește și experiența de navigare a utilizatorului.

Amintiți-vă totuși: aducerea unui utilizator pe site-ul dvs. nu trebuie sa fie singurul obiectiv.  Scopul este să menținem atenția ridicată, să oferim conținut interesant și, eventual, să obținem un avantaj (de exemplu, o solicitare de contact).

4) Costă puțin!

Desigur, sfatul nu este gratuit, dar dobândirea vizibilității pe motoarele de căutare nu depinde de cheltuieli.

Spre deosebire de Google Ads (platforma de publicitate Google pentru care creați reclame plătite pentru a fi primele rezultate în SERP,) cu SEO obțineți vizibilitate organică.

Vizibilitatea organică este cea care rezultă în mod natural din căutările utilizatorilor pe Google.

În comparație cu Google Ads, timpul necesar pentru a ajunge primul este mai lung, dar prin construirea unei baze bune pentru site, această vizibilitate va fi cu siguranță mai solidă și mai durabilă.

5) O strategie pe termen lung

Acest motiv este conectat la precedentul: o lucrare de optimizare permite o vizibilitate solidă și de durată pentru site-ul dvs. Dar nu te grăbi! Pentru asta există Google Ads , foarte util dacă trebuie să aducem imediat mult trafic pe site-ul nostru.

Dacă doriți să construiți o relație puternică cu motorul de căutare, aveți nevoie de SEO: va dura ceva timp, dar merită. 

Dacă nu ești pe prima pagină a Google .. nimeni nu te va găsi!

Domenii: Afaceri, New Media, IT, Media

companies

J.D.M este o agenție de web marketing care se concentrează pe creșterea afacerii dvs. cu succes prin servicii profesionale. Analizam compania dvs., tinta pe care o vizati, produsele/serviciile...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!