Se lanseaza in premiera studiul TOP Companii din Romania implicate in sport!

Publicat pe 23 Mai 2017
Adrenallina Sports PR & more, prima agentie dedicata comunicarii sportive din Romania, organizeaza marti, 30 mai, editia a II- a Conferintei Sports Marketing in Romania.

In cadrul evenimentului agentia lanseaza pe piata un studiu in premiera - TOP Companii din Romania implicate in sport. 

Cercetarea a fost derulata in perioada noiembrie 2016 – aprilie 2017 si raspunde la intrebari precum:

Care sunt companiile din Romania care deruleaza programe de sport si wellness pentru angajatii lor si pentru comunitate? 

Ce companii investesc in sport si cum anume aleg sa o faca? 

Ce companii comunica prin valorile sportului si ce strategii utilizeaza? 

Care sunt cele mai ample si creative proiecte in aceasta zona?

Ce companii se remarca prin programe de comunicare interna? Dar actiuni de CSR prin sport?

Studiul care a dus la TOP Companii din Romania implicate in sport a cuprins o cercetare cantitativa (80% din studiu ca pondere) si una calitativa (20%). 

Cea calitativa a utilizat raspunsuri ale membrilor unui juriu format din specialisti de marketing, comunicare si CSR, jurnalisti, sportivi de performanta, si anume: Ana Maria Popescu (Branza), Cristian China Birta, Daniela Oancea - redactor sef revista Cariere, Alina Coman - Special Olympics Romania, Alina Liciu - expert CSR The Azores, Raluca Mihaila & Roxana Lupu - Adrenallina Sports PR & more.  

Au fost analizate informatiile despre proiecte din spatiul public – conturi social media, comunicate de presa, website, rapoarte CSR. Informatiile au fost validate si de catre companii, care au facut completari la proiectele care nu au fost comunicate. 

The Azores este partener tehnic in realizarea studiului. 

Reprezentanti ai companiilor aflate in top, manageri de marketing, de CSR şi comunicare interna sau country manageri vor impartaşi audientei din strategia de comunicare şi implementare a proiectelor care au legatura cu sportul. 

Vom afla care sunt primele companii din Romania atente la capitole precum educatie şi sustinere talente in sport sau comunicare interna prin sport. 

In cadrul evenimentului va exista un panel de dezbatere despre importanta comunicarii specializate pentru institutii sportive, cluburi sportive sau sportivi profesionisti. 

Conferinta incepe de la 9.30 a.m., la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanti 50B, Bucuresti). 

Pagina evenimentului este http://adrenallinamedia.ro/sports-marketing-romania-editia-ii/

Speakerii evenimentului sunt: 

Ionela Paunica, Senior Coordinator Internal Communication, Corporate Events & Corporate Responsibility Department, Telekom Romania

Cornelia Plesoianu, Head of BTL Department, BCR

Ana-Maria Hera, director de marketing, brand management si comunicare clienti, Allianz-Tiriac Asigurari

Martin Zmelik, CEO CEZ Romania 

Alina Coman, Special Olympics Romania, 

Gabriel Solomon, co-initiator Galantom.ro

Ana Maria Popescu (Branza)

Alina Dumitru

Gabriel Oroviceanu – antrenor emerit ushu si kempo si presedinte Fight Club Oroviceanu

Vlad Enachescu - general manager Dolce Sport, jurnalist.

Este un semn bun faptul ca managerii de marketing si CSR incep sa accentueze in planurile strategice ale companiei partea de sport, miscare, well-being. Implicatiile sunt mai mult decat benefice, atat intern, pentru angajati si cultura organizationala, cat si pentru mediul exterior – comunitati, societate. Avem acum, pentru prima data, gratie acestui studiu, prima imagine de ansamblu a pietei corporate din acest punct de vedere” spune Raluca Mihaila, Events Manager, Adrenallina Sports PR & more. 

Inscrierile la Conferinta sunt deschise pana vineri, 26 mai si se pot face aici: http://adrenallinamedia.ro/inscriere/.

Partenerii evenimentului sunt:

- Gold: Infinity Trophy

- Silver: Fitness Scandinavia, SUP Academy Romania  

- Bronze: CEZ Romania, Sun Plaza 

- Alti partneri: Special Olympics Romania, The Azores, Corporate Games

Parteneri media: BIZ, Business Review, Romania Libera, Cariere, Wall-Street.ro, Sport Total FM, Leaders Reunited, Economica.net, Dolce Sport TV, Economic Zoom, Manager.ro, The Trends, PR-Romania.ro, BusinessEditors.ro, Adrenallina.ro, Alerg.ro, Running Mag, 36fit.com, Cluburi-Sportive.ro, TV City, Ziare.com. 

# # #

Adrenallina Sports PR & more este prima agentie de PR dedicata comunicarii sportive din Romania. Ofera servicii de strategie & branding sportiv, strategii corporate social responsibility (CSR) prin sport, programe de comunicare interna si motivatie prin sport pentru companii.

Detalii suplimentare la www.adrenallinamedia.ro

*Adrenallina, Sports PR & more este parte a Adrenallina Media, ce cuprinde şi www.adrenallina.ro, cea mai cunoscuta platforma de sport de anduranta si aventura din Romania, in alergare, ciclism, triatlon.

Domenii: Media

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!