Se lansează SAVEO.ro – magazinul tău de cafea, ceaiuri si produse complementare

Publicat pe 16 Noiembrie 2018
Saveo este - o savoare a gustului. - preludiul unei zile perfecte. - un mod de viata. - alinutul diminetilor perfecte. - placerea clipelor intense. - aroma momentelor intime. - un concept cladit pentru fiecare gust.

Cafeaua este unul dintre cele mai consumate produse la nivel mondial. Putem spune chiar că, în zilele noastre, cafeaua nu mai este doar licoarea magică dătătoare de energie, ci a devenit un adevărat stil de viață. În cazul majorității oamenilor, cafeaua este primul lucru de care au nevoie dimineața, pentru a se simți pregătiți pentru o nouă zi.

Tocmai pentru că în prezent cafeaua a devenit de nelipsit din cele mai multe case și de la birou, a devenit esențial ca aceasta, precum și espressoarele și alte produse complementare, să poată fi la îndemâna oricui, să fie cât mai accesibile. De la această nevoie a luat naștere magazinul online Saveo, un magazin de cafea, ceai, espressoare și alte produse complementare.

Saveo este mai mult decât un magazin online. Este magazinul online care ne aduce cât mai aproape diferite sortimente de cafea și ceai, dar și produsele complementare lor, aflate la doar un click distanță.

Cafea și ceai

Printre cele mai numeroase produse din magazinul online Saveo se află sortimentele de cafea și ceai. În această categorie sunt incluse diverse sortimente de cafea boabe, cafea măcinată, cafea capsule, cafea verde, cafea instant, cappuccino, ciocolată caldă, ceai, lapte pentru cafea și zahăr pentru cafea.

Echipamente și accesorii

Pentru a obține cea mai bună cafea, acasă sau la birou, este nevoie de un espressor modern, care poate satisface gusturile fiecărui iubitor de cafea. Diverse modele de espressoare, dar și pahare de unică folosință ideale pentru acestea, se regăsesc în gama de produse a magazinului online Saveo.

De asemenea, magazinul online Saveo pune la dispoziția cumpărătorilor o serie de cadouri pentru diverse ocazii speciale. Tot aici, poți găsi o serie de oferte speciale, oferte pentru companii și soluții pentru cafea la birou.

Beneficiile de a comanda de pe Saveo

Saveo este un magazin online care îți permite achiziționarea diverselor produse de cafea și complementare printr-un simplu procedeu de comanda online sau prin telefon. Astfel, poți comanda produsele necesare prin doar câteva apăsări de buton, chiar din confortul propriei locuințe.

Comenzile plasate pe Saveo sunt expediate prin curier, iar plata poate fi realizată fie la livrare, fie prin intermediul plății cu cardul, la finalizarea comenzii. Așadar, magazinul online de cafea Saveo.ro pune la dispoziția cumpărătorilor diferite variante pentru ca aceștia să își poată achiziționa produsele preferate, plătind prin metoda care li se potrivește cel mai bine.

În plus, Saveo oferă și un program de fidelizare al clienților. Astfel, clienții înregistrați sunt răsplătiți cu puncte pentru diversele acțiuni și pentru comenzi, în funcție de valoarea acestora. Atunci când au adunat suficiente puncte de fidelitate, clienții le pot utiliza pe site, pentru achiziționarea produselor.

Conform politicii firmei, dar și în conformitate cu legea, Saveo le oferă clienților săi posibilitatea de a returna produsele achiziționate sau de a cere înlocuirea acestora, acolo unde acest lucru este posibil.

Saveo este soluția la îndemâna oricui pentru achiziționarea diferitelor sortimente de cafea și ceai, a espressoarelor și paharelor pentru cafea, dar și a unor produse complementare, care să îți amintească de licoarea preferată, în orice moment al zilei.

Domenii: Afaceri

Etienne Distribution SRL

Am facut pentru tine o selectie de produse autentice, de gusturi fine, de savori intense si neasteptate, din diverse colturi ale lumii si le-am unit sub numele de Saveo.Fie ca esti acasa sau la...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →