Secretele nestiute ale unui blog

Publicat pe 22 Octombrie 2018
Daca ai deja un blog, atunci foarte probabil vrei cat mai multi cititori. Pentru inceput, concentreaza-te pe audienta pana ce reusesti sa-ti construiesti o reputatie in mediul on line. Cu siguranta trebuie sa te remarci ca fiind o autoritate in domeniu si abia dupa aceea, este momentul sa te gandesti si la bani.

De indata ce ai obtinut un trafic relevant si ai castigat increderea cititorilor te poti gandi si la articole publicitare sau la alte forme de a castiga din ceea ce scrii. Fa totul din pasiune si vei vedea ca totul va decurge mult mai bine iar tot ceea ce faci pare mult mai usor. Scrie lucruri extraordinare pentru a atrage o comunitate activa, care este cu adevarat interesata de informatiile ce se regasesc in articolele postate in mod constant.

Un alt secret care te ajuta sa te faci remarcat, este sa incepi sa comentezi si pe alte bloguri lucruri relevante care fac referire la domeniul ales. Urmareste cu regularitate articolele aparute si pe alte bloguri si cauta sa inveti din ele, in special din cele scrise de oameni experimentati care sunt mereu vizibili in mediul on line.

Da valoare postarilor tale prin argumentele solide pe care le aduci si nu scrie doar povesti ieftine sa te afli in treaba. In plus, poti completa cu ilustratii reprezentative care sa arate in mod evident cum se poate concluziona un fapt sau cat de bun este un anumit produs. Doar asa poti obtine increderea celorlalti si vei aduce continut de valoare blogului tau. Un alt element definitoriu consta in participarea activa la evenimente dedicate nisei in care activezi pentru ca network-ingul are o importanta aparte chiar si in afara mediului on line.

Asadar, fa-ti timp si ia parte la diferite prezentari sau conferinte si intra in vorba cu oameni care au aceleasi lucru in comun ca si tine. Cu acestia poti schimba informatii utile si poti dezbate teme de interes major din acel domeniu. Bloggingul are la baza procesul de interactiune dintre oameni iar aceasta legatura trebuie pastrata si in viata de zi cu zi.

Regulile SEO importante pentru orice blog

Este foarte important sa respecti aceste reguli pentru a-ti castiga admiratia si increderea celor care te urmaresc pe blog. Bineinteles ca trebuie sa te concentrezi sa aduci informatii noi pentru cititorii tai insa tine cont si de regulile SEO. Vei vedea ca un continut de calitate se vinde cu repeziciune deoarece informatiile ajung mult mai usor la sufletul cititorilor iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. 

Daca esti multumit de munca ta atunci ar trebui sa fii mandru de tine ca ai reusit sa ajungi pana aici. Vei descoperipoate cu uimire sa vezi ca ceea ce scrii tu este de fapt mult mai important pentru altii decat credeai. Arata publicului larg de ce esti in stare si indrazneste sa te afirmi. 

Fiecare blog necesita multa munca

Pana cand vei ajunge sa ai un blog mega cunoscut trebuie sa depui eforturi considerabile zi de zi. Atunci cand vei auzi ca multi oameni vorbesc despre tine si blogul tau inseamna ca esti cu adevarat important si ai reusit sa te faci remarcat in domeniul respectiv.

Domenii: IT, Media

S.C. BLOOMBERG IT S.R.L

Noi cei de la Bloomberg IT ne consideram o agentie de publicitate inovativa, care doreste a oferii clientilor o experienta cat mai completa din punct de vedere al serviciilor. Scopul nostru este sa...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →