SecureVision Staffing – un nou jucator pe piata de recrutare din Romania

Publicat pe 4 Aprilie 2019
SecureVision este o echipa de experti in recrutare, specializati in construirea departamentelor de vanzari, client service, customer success si marketing pentru cele mai disruptive si inovatoare companii de software din lume.

Compania s-a lansat pe piata din Statele Unite in urma cu 3 ani, timp in care a colaborat atat cu start-up-uri, cat si cu nume mari din domeniul SaaS, companii ale caror aplicatii sunt folosite la nivel international de mii de utilizatori.  

Serviciile de recrutare oferite de SecureVision sunt customizabile si se pliaza pe nevoile clientilor, ceea ce permite companiei sa vina in intampinarea fiecarui partener si sa ajute business-ul sa creasca.

“Inca de la inceput ne-am pozitionat drept consultanti pe tot ce inseamna procesele de recrutare sau de employer branding ale companiilor cu care colaboram. Fiind bine conectati in piata, putem oferi candidatilor top talent in cautare de noi oportunitati cele mai bune oferte de cariera pe care companiile le ofera. Suntem creatori de noi sanse, fie ca vorbim despre candidati, sau despre clienti”, spune James Mackey, CEO SecureVision.

Cultura companiei incurajeaza colaborarea intre echipe internationale, oferind posibilitatea de a creste rapid in domeniu prin programele interne de formare. “Echipa noastra este un grup fantastic de oameni care se ingrijesc unul de celalat, care se ajuta sa creasca si pun pasiune in ceea ce fac. Mediul de lucru incurajeaza ca fiecare dintre angajati sa lucreze liber pe proiecte si sa devina propriul project manager, iar beneficiile oferite vin in completare. Avem pachete de sanatate, evenimente sponsorizate de companie, mese de pranz sau cina oferita, bonusuri ocazionale, iar partea financiara include un sistem de comisionare inedit, practicat de firmele de vanzari din Statele Unite”, precizeaza James Mackey.

In Romania focusul principal va fi pe cresterea echipei de recrutare, compania planuind sa deschida roluri precum Resourcing Partener si Recruitment Partner in urmatoarea perioada. “Vom continua sa investim in biroul din Romania si sa aducem noi oportunitati. Este foarte important pentru noi sa impartasim din experienta noastra, ajutand astfel comunitatea.Tocmai de aceea vom participa la diverse evenimente din Bucuresti pe partea de responsabilitate sociala” completeaza James Mackey.

SecureVision va fi prezenta la cel mai mare targ de cariere din Bucuresti ce are loc in data de 5 si 6 aprilie la Sala Palatului. Echipa va oferi sfaturi utile despre Primul interviu si interactiunea cu angajatorul in zona “Cartierul orientarii in cariera”. Sunteti asteptati sa ii cunoasteti si sa vedeti cum va pot ajuta in a va gasi jobul ideal.

Cu ocazia lansarii pe piata si a pozitionarii drept consultanti, SecureVision a pregatit un Kit de recrutare menit sa vina in sprijinul candidatilor aflati in cautare de noi oportunitati. Pentru a accesa kit-ul, precum si pentru mai multe detalii despre SecureVision si joburile disponibile, vizitati pagina companiei, www.securevisionstaffing.com

Domenii: Afaceri, HR, IT

SecureVision Staffing CEE SRL

SecureVision este o echipa de experti in recrutare, specializati in construirea departamentelor de vanzari, client service, customer success si marketing pentru cele mai disruptive si inovatoare...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!