Securit aduce calitatea germana in casa ta cu tamplarie PVC durabila si rezistenta

Publicat pe 6 Februarie 2018
Atunci cand ne mutam in casa noua sau cautam sa renovam diverse spatii comerciale sau industriale, termoizolatia si izolatia fonica sunt aspecte importante pe care sa le luam in considerare.

Insa, de ce ar trebui sa alegem profile pe baza de tamplarie PVC in locul altor alternative?

Daca ti-ai pus si tu intrebarea asta inainte, noi am pregatit si un raspuns - pentru a avea parte de confortul pe care ni-l dorim si a optimiza costurile la energie.

Spre deosebire de profilele din aluminiu, daca alegi profile pe baza de material PVC, ai parte de o serie de avantaje importante care iti vor asigura caminul pe care ti-l doresti.

Nu putine sunt situatiile in care in toiul iernii simtim aerul rece cum intra in casele noastre din cauza unei izolatii deficitare.

Acest lucru poate duce la disconfort, dar si la cresterea nejustificata a costurilor la energie. Foarte multe persoane nici nu realizeaza cat de importanta este o izolatie de calitate pentru a mentine confortul termic indiferent de anotimp.

Mai mult decat atat, izolarea fonica trebuie realizata impecabil, mai ales pentru rezidentii de la bloc care se pot confrunta cu vecini zgomotosi.

Profilele PVC de calitate germana Extruplast au fost create special pentru a oferi solutii la toate problemele enuntate mai sus. Mai mult decat atat, ele garanteaza si securitate suplimentara in cazul tentativelor de patrundere prin efractie.

De ce sa aleg sisteme de profile termopan Extruplast din clasa A?

Extruplast este unul dintre cei mai importanti furnizori de profile PVC din Europa si partener de incredere al companiei Securit, lider in domeniul prelucrarii sticlei.

Profilele PVC Extruplast se remarca printr-o capacitate superioara de izolare termica si fonica, design elegant si discret care se imbina perfect cu orice spatiu, dar si posibilitatea de personalizare dupa cerintele clientului.

Iata care sunt doar cateva dintre beneficiile acestora:

Utilizeaza tehnica celor 4 camere – Compartimentele exterioare sunt dispuse sub forma unor camere termoizolante. Aceasta constructie asigura profilelor PVC capacitati de termoizolare si izolare fonica superioare altor tipuri de materiale

 Au in componenta doua garnituri care ii asigura durabilitate si rezistenta la intemperii sau mizerie;

Posibilitati de personalizare variate – Baghete moderne, varietate de culori si nuante disponibile, astfel ca se pot adapta oricarui stil sau design de locuinta;

Mentenanta facila – Sunt usor de curatat iar acumularile de praf sunt minimale;

Calitatea germana – Asigura durabilitate si rezistenta pe termen lung.

Mai mult decat atat, daca doresti sa-ti personalizezi locuinta cu aceste profile PVC, vei fi incantat sa afli ca sunt alcatuite din materiale si compusi ecologici, astfel ca straturile de culoare isi vor pastra aspectul uniform si eleganta pe termen lung.

Profilele PVC distribuite de Extruplast, cel mai important producator din Europa de Est, sunt realizate folosind tehnologia germana la cele mai inalte standarde de calitate, respectand normele internationale.

Astfel, aceste profile PVC moderne se adapteaza perfect atat locuintelor, cat si spatiilor industriale sau comerciale, oferind solutii viable atat persoanelor fizice, cat si juridice.

Fie ca vrei sa-ti modernizezi locuinta sau sa asiguri companiei tale cea mai buna termoizolatie, daca alegi tamplarie PVC marca Extruplast, vei avea parte de calitate germana, rezistenta, durabilitate, materiale ECO si posibilitati de personalizare variate pentru a construi spatiul pe care ti-l doresti.

Alege o investitie pe termen lung avantajoasa si optimizeaza costurile in locuinta sau in compania ta alaturi de SecuritInternational.ro

Telefon: 021 321 31 76

E-mail: office@securitinternational.ro

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!