SecuritInternational.ro - Despre vitralii sau cum poti creste luminozitatea in casa ta

Publicat pe 4 Aprilie 2017
Sporirea gradului de luminozitate in cadrul unui spatiu locativ sau unitate de locuit este determinata de instalarea anumitor sisteme de iluminare care sa permita luminii naturale sa patrunda in voie, astfel incat intreaga atmosfera din interior sa fie pe placul dvs.

 Instalarea de vitralii in cadrul locuintei aduce un plus de frumusete in viata oricui beneficiaza de aceste ferestre colorate si personalizate.

Vitraliile sunt panouri decorative fabricate din sticla colorata (in culori de smalt) si sunt montate in armatura de plumb. Aceste panouri decorative sunt recomandate sa fie integrate in orice spatiu in care luminozitatea camerei (data de lumina naturala a zilei) este un bun necesar care aduce numai beneficii.

Compania SecuritInternational.ro activeaza, inca din anul 1991, pe piata de fabricare a sticlei securizate integrate in ferestre sau geamuri (in stil clasic sau laminate). Productia de vitralii a firmei este pe deplin recunoscuta in plan national de numerosi beneficiari ai acestor produse, iar calitatea lor este apreciata datorita experientei indelungate a profesionistilor angajati in cadrul activitatilor de productie.

Pentru oferte si comenzi personalizate, specialistii firmei Securit S.A. determina cele mai bune solutii tehnice pentru a investi in produse de calitate. Fabricarea si serviciile de montaj sunt detalii tehnice specifice pentru care acesti specialisti acorda un interes considerabil fiecarui aspect in parte.

SecuritInternational.ro – Tehnici de fabricatie specializate pentru vitralii si sticla securizata

Datorita gradului de maleabilitate foarte crescut, din punct de vedere al stilului, vitraliile sunt adaptabile oricarui tip de spatiu (locativ, de birouri, scari interioare etc.), iar tehnicile de fabricatie sunt specifice si specializate, clasificandu-se astfel:

Tehnica Tiffany - Presupune utilizarea unei folii de cupru in scopul taierii unor bucati mari de sticla colorata si imbinata, ulterior ;

Tehnica plumbului - Similara tehnicii Tiffany, iar singura diferenta consta in materialul rigid folosit in scopul taierii si anume, plumbul ;

Tehnica vitrariilor aplicate – Utilizata drept suport pentru geamul de sticla propriu-zis, bucatile de vitraliu fiind lipite pe acesta prin intermediul unui adeziv special fabricat.

Vitraliile sunt elemente deosebit de surprinzatoare care acapareaza atentia tuturor, mai ales datorita coloraturii lor si a modului in care lumina natura patrunde in orice incapere sau spatiu asigurand o atmosfera care imbina armonios eleemente de calm si confort ambiental.

Servicii si produse comercializate de firma Securit International

Inca din anul 1991, desi istoria activitatii fabricii actuale dateaza inca din anul 1947, fabrica Securit produce numeroase elemente pe baza de sticla securizata, de la: fatade, compartimentari, usi si pereti, balustrade etc.

Domeniul esteticului promovat de catre serviciile si produsele acestei companii este simbolizat de catre productia de vitralii incredibil de frumoase care pot fi integrate cu usurinta in locul clasicelor ferestre sau geamuri.

Pentru a vizita sediul fabricii trebuie doar sa sunati la unul dintre numerele de telefon:

021 321 31 76

0751 101 141

021 321 31 77

Pentru a stabili o programare pentru intalnire cu reprezentantii firmei. Adresa fabricii este: Str. Agricultori numarul 113 - Sector 2 - București

Accesati website-ul: www.securitinternational.ro si vizualizati intreaga gama de produse si servicii disponibile.


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →