SecuritInternational.ro – Montarea de balustrade de sticla este solutia ideala pentru interioare luminoase si spatioase

Publicat pe 5 Iulie 2017
Sticla este un material usor de utilizat si versatil care confera interioarelor atat spatiu cat si luminozitate.

Datorita acestor avantaje, tot mai multi designeri folosesc pentru decorarea spatiilor inchise și a exterioarelor balustrade de sticla cu elemente farbicate din sticla securizata. Echipa de profesionisti ai firmei Securit International este specializata in montarea acestor aplicatii.

Noua tendinta in materie de design interior și exterior consta in folosirea aplicatiilor din sticla. Avantajele pe care le ofera acest material sunt:

Crearea senzatiei de spatiu generos;

Luminozitate;

Siguranta.

Multe dintre proiectele realizate de specialistii in domeniul decoratiunilor interioare au inclusa montarea de balustrade de sticla pentru ca acest tip de aplicatii sunt solide, puternice si rezistente.

De asemenea, balustradele de sticla nu limiteaza vizibilitatea si permit raspandirea luminii naturale. In plus, ramele de sustinere a sticlei securizate sunt fabricate din inox, lemn si orice alt material utilizat in amenajarea spatiilor interioare.

Balustradele de sticla ofera o imagine clara a celor mai frumoase peisaje din natura

Persoanele interesate de aceasta noua tendita in materie de design si arhitectura pot opta pentru montarea balustradelor de sticla si la exterior.

Avantajul utilizarii acestor aplicatii in aer liber il reprezinta vizibilitatea. Din spatele unui geam de calitate, montat in afara, frumusetile naturii se desfasoara sub ochii tai.

Fie ca locatia se afla la munte sau la mare, balustradele de sticla ofera o imagine captivanta a peisajelor din jur. Totodata, datorita faptului ca sticla folosita in constructii este foarte rezistenta, ea nu va fi afectata de conditiile meteorologice.

De asemenea, aceasta este usor de intretinut, putand fi curatata cu orice tip de produse concepute pentru stergerea suprafetelor din sticla. Tot ce aveti nevoie pentru intretinere este o laveta curata si multa rabdare.

SecuritInternational.ro - Website dedicat aplicatiilor din sticla securizata

Cei care vor sa-si decoreze spatiile, la interior sau la exterior, cu balustrade de sticla pot cere sfaturuile mesterilor specialisti din cadrul firmei Securit International. Firma pune la dispozitie o varietate de modele din aceasta categorie de aplicatii foarte usor de montat, perfect finisate si care, cu siguranta, vor atrage numeroase priviri. Accesoriile utilizate pentru fixare sunt sigure, rezistente si se integreaza perfect cu sticla.

De asemenea, in functie de preferinte, profesionistii Securit International ofera si modele de aplicatii din sticla colorata sau sablata, care sa confere spatiilor un plus de rafinament si siguranta.

Astfel, daca doriti sa va decorati locuinta cu materiale din sticla apelati cu incredere la serviciile oferite de Securit International. Produsele puse la dispozitia clientilor sunt de cea mai buna calitate si respecta intocmai proiectul de constructie al clientilor. Toate balustradele de sticla confectionate sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate, indiferent de model, dimensiune sau destinatia spatiului pentru care se realizeaza montajul

Detalii suplimentare despre serviciile pe care le ofera Securit International puteti gasi pe website-ul: www.securitinternational.ro

Sau la numarul de telefon: 021 321 31 76

De asemenea, puteti intra in contact cu specialistii firmei si la adresa de e-mail: office@securitintrnational.ro

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →