Seminarii gratuite prin proiectul Be SMART! Vino la START!

Publicat pe 16 Mai 2018
Proiectul Be SMART Vino la START! are ca o biectiv crearea unui program-cadru antreprenorial, sustenabil, competitiv si calitativ prin stimularea si sprijinirea initiativelor antreprenoriale locale, care sa genereze cresterea ocuparii fortei de munca din regiunea SM, diversificarea optiunilor de ocupare din piata muncii regionala precum si scaderea ratei de rezilienta a start-up-rilor in primele 12 luni de activitate, prin oferirea de servicii integrate suport pentru infiintarea de intreprinderi cu profil nonagricol in zona urbana a regiunii Sud Muntenia. Proiectul va contribui la cresterea ocuparii fortei de munca din regiunea SM, prin infiintarea a 49 de start-up-uri care vor genera 98 noi locuri de munca.

In luna mai vom organiza 2 seminarii cu tema cresterea gradului de constientizare cu privire la oportunitatile oferite de initiativa antreprenoriala si promovarea egalitatatii de sanse pe piata muncii:

• 18, 21 Mai, Alexandria - Hotel Red Confofort, ora 10:00

• 22, 23 Mai, Giurgiu - Hotel Prietenia, ora 10:00

Participarea in cadrul seminariilor este gratuita si nu necesita inscriere.

Proiect cofinanțat din Fondul European Social prin Programul Operational Capital Uman (POCU) 2014-2020

Email: proiecte@formenerg.ro

Web: smart.formenerg.ro

Facebook: facebook.com/besmartvinolastart

Domenii: Afaceri

companies

FORMENERG S.A. in parteneriat cu ASOCIATIA SMART PROJECTS si ASOCIATIA OAMENILOR DE AFACERI ARGES implementeaza proiectul „BE SMART! Vino la START!” Obiectivul general al proiectului este crearea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →