Seminee-expert.ro-cate tipuri de focar semineu exista si pe care sa-l alegi pentru locuinta ta

Publicat pe 13 Iunie 2018
Un focar semineu este punctul central al semineului, iar materialul din care acesta este facut are o importanta foarte mare. De asemenea, in functie de design, focarele semineelor au denumiri specifice si sunt mai mult sau mai putin recomandate pentru unele case.

Seminee-expert.ro vinde focar semineu de la cei mai renumiti producatori din lume, la preturi accesibile. Beneficiati de cele mai bune sfaturi pentru alegerea semineului potrivit locuintei dumneavoastra, dar si de instalarea semineului de o echipa de specialisti.

Inainte de a consulta gama de modele, iata de cate tipuri sunt acestea si ce elemente specifice are fiecare dintre ele:

Focarele fonta

Sunt printre cele mai rezistente, fiind de doua tipuri: prin radiatie si convectie. Cele prin radiatie ofera transferul de caldura de la semineu spre zonele reci ale incaperii in care se afla, incalzind-o uniform. Practic, aerul rece este tras sub focar, incalzit si raspandit apoi in camera.

Cele prin convectie creeaza o diferenta mai mare de temperatura de la tavan la podea, fiind recomandate pentru camerele in care nu au pereti termorezistenti.

Focarele norvegiene

Sunt foarte calitative, fiind fabricate in Suedia si Polonia. Pot fi adaptate pentru semineele clasice, moderne sau rustice.

Sunt fabricate fie din otel, fie din fonta, placate cu termota speciala. Au o mulltime de avantaje printre cele mai seminificative fiind autonomia de pana la zece ore, cosnum de lemn scazut si rezistenta de pana la zece ani.

Focare samota

Sunt focarele fabricate din otel masiv, putin poluante, rezistente, placate la interior cu termota speciala. Respecta cele mai stricte norme europene si pot fi adaptate oricarui tip de semineu.

Focare tip caseta

Au geamul lateral, un singur geam, sunt tip tunel sau cu trei suprafete vitrare. Au o eficienta de incalzire a locuintei cuprinsa intre 78 si 85%.

Focare suspendate

In cazul in care nu dispuneti de suficient spatiu pentru un semineu traditional sau va doriti un semineu cu design avangardist, atunci focarele suspendate sunt cea mai buna solutie.

Focare pe gaz

Sunt cea mai buna alternativa pentru semineele de apartament, care functioneaza, cele mai multe dintre ele, pe gaz. Sunt o sursa sigura si eficienta de incalzire, dar si ecologica.

Focare termosemineu tip central

Sunt fabricate din otel si au prevazut un circuit cu apa calda care incalzeste agentul termic pentru o suprafata mai mare. Astfel, daca aveti un semineu si doriti ca acesta sa asigure caldura si in celelalte camere ale casei, atunci acesta este focarul de care aveti nevoie. Ofera o autonomie de pana la 8-9 ore si ajung la un randament de 80-85%.

Indiferent de focarul de care aveti nevoie, intrati pe site-ul seminee-expert.ro pentru a vedea toate modelele disponibile.

Compania are deschise reprezentante in marile orase din tara si va sta la dispozitie pentru orice intrebare aici legata de cumpararea si instalarea unui semineu.

Alegeti produse de calitate si apelati la specialisti pentru a fi siguri ca acestea sunt instalate corespunzator!

Date de contact:

Website: seminee-expert.ro

Email: office@seminee-expert.ro

Telefon: 0721 280 587.

Showroom: Strada Tomanei, nr.27, Bucuresti.

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →