Semineul – sursa de caldura si de inspiratie din orice locuinta moderna

Publicat pe 24 Octombrie 2018
Lemnul este cel mai vechi tip de combustibil folosit pentru a incalzi casele oamenilor si are diferite semnificatii in popor. In cultura taranului roman, lemnul avea o semnificatie deosebita, iar lucrul cu lemnul era considerat special.

Magia focului se intalneste doar in focarul unui semineu pe lemne, deoarece acesta este considerat locul central al familiei, locul in care stramosii nostri se strangeau pentru a impartasi tot felul de povesti.

Beneficiile achizitionarii unui semineu pe lemne

Comerciantii specializati furnizeaza caldura in locuintele romanilor, dar si in inimile lor, prin intermediul semineului pe lemne. In cazul in care te hotarasti sa achizitionezi un asttfel de semineu, trebuie sa ai in vedere sii beneficiile cu care acesta vine la pachet.

Daca nu erai sigur ca aceasta achizitia perfecta pentru caminul tau primitor trebuie facuta doar de la comercianti de top, in continuare iti vom prezenta serviciile de care dispui daca faci aceasta alegere.

Consultanta inainte de proiectarea semineului potrivit locuintei tale;

Proiectarea modelului dorit in 3D – pentru a vedea mult mai bine cum va arata sistemul de incalzire in locuinta ta;

Personalizarea semineului in functie de dorintele clientului;

Servicii de mentenanta si de curatare anuala, dupa instalarea sistemului de incalzire in locuinta ta.

Expertii in seminee stiu cat de importanta este calitatea, primul aspect dupa care se ghideaza consumatorul, iar din acest motiv produsele comercializate de experti provin de la producatori / furnizori de top cum ar fi : Norpeis, Hajduk, Kalfire, Element 4 si altii. Un alt aspect pe care echipele specializate pun accentual este siguranta clientului. Din acest motiv, proiectele sunt configurate si instalate doar de echipe de experti, bine instruite .

 Bucura-te acum de caldura unui semineu pe lemne, chiar la tine acasa

Pentru a fi sigur ca nu vor exista incidente neplacute, trebuie sa te asiguri ca:

Cenusa din semineu este curatata de fiecare data cand este nevoie – acest pas nu trebuie, sub nicio forma, ignorat;

 Combustibilul folosit trebuie sa fie de calitate superioara. In cazul semineelor pe lemne, combustibilul natural trebuie sa fie uscat. Daca iti doresti ca lemnul sa degaje o putere caloric mai mare, opteaza cu incredere pentru lemn de fag sau lemn de salcam;

Semineul trebuie sa fie centrat intr-un loc sigur, sa nu aiba in jur obiecte ce pot lua foc usor;

Anual trebuie sa se contacteze o echipa de specialisti pentru a presta servicii de mentenanta si curatare a sistemului de incalzire.

Contacteaza acum firma specializata Seminee-expert pentru a-ti schita proiectul

Seminee Expert pune la dispozitia clientilor modele de seminee pe lemne rustice, ce ofera magie incaperii in care este amplasat. Daca iti doresti o piesa de creatie unica, cu elemente care impresioneaza, alege un semineu pe lemne.

Acceseaza aici si completeaza formularul de cerere -oferta disponibil. In cel mai scurt timp, un reprezentant calificat va analiza cererea si te va contacta pentru a discuta mai multe detalii.

Pentru intrebari suplimentare puteti contacta firma la urmatoarele numere de telefon 0721 280 587 / 0784 292 820 sau pe adresa de email office@seminee-expert.ro. In showroom-ul din Str. Toamnei nr. 27 sector 2 Bucuresti ai prilejul de a viziona o parte din semineele din portofoliu, in functiune. 

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →