Semințele de legume de la Cropmarket schimba definiția agriculturii în România

Publicat pe 15 Ianuarie 2018
Magazinul online, Cropmarket, lansat in 2016 vrea sa schimbe comertul semintelor de legume din tara.

Cropmarket vine in sprijinul agricultorilor care sunt hotarati sa faca treaba extraordinara in cultivarea semintelor si care vor sa produca cele mai gustoase si calitative legume, fie pentru consum propriu sau pentru distributie.

“Stim cat de importanta este varietatea si diversitatea, libertatea de a alege, mai ales pentru o meserie atat de veche precum este agricultura.” spune Andrei Pirvu, fondatorul Cropmarket.

De aceea, pentru agricultorul traditional roman, Cropmarket aduce cele mai diverse seminte de legume din toata lumea, astfel incat agricultorul sa poata alege ce isi doreste cel mai mult. Semintele de legume importate din tari precum: Franta, Italia, Olanda, aduc diversitate in piata legumicola din tara.

Cropmarket ofera pachetul complet, pe langa distribuirea semintelor de legume, pe site se pot cumpara si materialele necesare infiintarii culturii legumicole.

Cropmarket este o firma relativ noua, dar are o fundatie solida, membri echipei au experienta vasta in comercializarea produselor pentru agricultura, fiind pregatiti oricand sa ofere consultanta specializata oricarei persoane doritoare.

Cropmarket vine cu misiunea de a contribui la dezvoltarea sectorului legumicol din Romania prin importul celor mai diverse si de calitare seminte profesionale, pesticide, folie de polietilena, precum si a altor numeroase produse destinate agriculturii si infiintarii culturilor. Toate acestea sunt importate de la firme de renume international pentru a asigura si a aduce dovezi asupra calitatatii produselor.

Trecute sunt zilele cand agricultorul trebuia sa mearga fizic intr-un loc pentru a-si cumpara semintele si materialele necesare. Acum odata cu digitalizarea si cu aparitia comertului online, prin intermediul Cropmarket, agricultorul roman are acum o alternativa, aceea de a gasi prin intermediul unui simplu click si a unei scurte navigari pe site cea mai diversificata gama de seminte de legume din tara.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!